utorak, 21. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 02. Februar

Nastavljamo sa predlozima za kartone.

Za danas smo se odlučili za jedan meč Azijskog prvenstva.

16:30h Australija-Južna Koreja

Nesumnjivo jedan od derbija ove faze takmičenja. Duel dva tima koja se svrstavaju u sam vrh favorita za osvajanje. Ulog je veliki, oba tima pretenduju na titulu i ispadanje može da bude jako katastrofalno za njih. Upravo zbog toga bi mogli da gledamo sjajan meč, meč visokog ritma,ali isto tako i dosta prljav meč, koji bi mogao da donese i veliki broj kartona.

Australija do sada nije imala neke preteške mečeve, pa sledstveno tome i nije bilo prilike za neki poveći broj kartona. Grupa je zaista bila prelaka, u narednoj fazi su igrali sa Indonezijom i tu su na ubedljivom rezultatu od 4-0 dobili 2 kartona i time pokazali da nisu baš disciplinovani. Generalno to i jeste tako, Australija je reprezentacija koja igra grubo, koja voli “ prljavu igru“ tj da “ tuče “ rivale, a to bi moglo da donese dosta kartona.

Sa druge strane je Koreja. Koreja koja u dosadašnjem delu takmičenja dobila 9 žutih kartona na 5 mečeva. Nije veliki broj,ali nije ni zanemarujući imajući u vidu da nisu imali preteške rivale. Tek sada kreću oni pravi mečevi i tek sad bi trebalo da izađe na videlo njihova grubost na terenu.

Mogli bi da vidimo dosta kartona na ovom meču. Očekujem veliku borbu i minimum 4 kartona.

Predlog: više od 3.5 kartona @ 1.80 meridijan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje