subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 16.februar (18:45h)

Danas je dosta bogata ponuda sa utakmicama, pa smo i mi obogatili našu ponudu. U prvom članku biće postavljeni mečevi koji se igraju od 18:45h, a na kojima bi mogao da bude veliki broj kartona.

18:45h Barselona-Mančester Junajted

Derbi ovog kola bez ikakve sumnje. Duel dva tima koja se nalaze u jako dobroj formi i duel dva tima koja pretenduju na osvajanje takmičenja. Isto tako moram da napomenem i duel dva tima koja dobijaju veliki broj kartona.

Barselona je spoj mladosti i iskustva. Ekipa koja ima dosta mladih poletnih igrača koji često znaju da prave nerezonske faulove i dobijaju kartone, pogotovo kada je reč o neiznesnim mečevima kakav bi ovaj trebalo da bude.

Mančester je tim koji spada u red najnedisciplinovanijih tj tim koji dobija jako mnogo kartona i to u ligi kakva je Engleska. Dakle, u ligi u kojoj je dosta toga dopušteno,a oni opet uspevaju da pređu tu granicu i dobiju kartone.

Ovaj meč će suditi Italijan Mariani koji je ove sezone sudio na  5 mečeva u Evropi, što kvalifikacije, što grupnu fazu i pokazao je 23 žuta i 1 crveni karton. Dakle, prosek mu je preko 4 kartona po meču.

Predlog: više od 4.5 kartona kvota je 1.80 meridijan, mozzart


18:45h Braga-Fiorentina

Drugi par biće iz Lige Konferencija. Duel dva tima koja spadaju u red favorita za osvajanje. Dva tima koja dolaze iz jakih liga i sigurno da se neće zadovoljiti ispadanjem u ovoj fazi takmičenja, pogotovo jer im je ovo šansa da preko Lige Konferencija dođu do Lige Evrope. Isto tako moram napomenuti da je ovo i duel timova koji dolaze iz liga u kojima pada dosta kartona, tj iz liga koje su dosta nediscipinovane.

U domaćim šampionatima i Braga i Fiorentina su na proseku od 2.5 kartona po meču.

Ovaj meč će suditi Slovenac Jug koji je u ovoj sezoni sudio na 5 mečeva i pokazao je 27 žutih i 1 crveni karton. Dakle, on ima prosek od preko 5 žutih po meču.

Predlog: više od 4.5 kartona kvota je 1.89 meridijan, mozzart


18:45h Trabzon-Bazel

Treći predlog će takođe biti iz Lige Konferencija. Duel dva tima koja dolaze iz liga u kojima se igra dosta prljavo. Ne znam u kojoj se ligi igra prljavije, da li u Turskoj ili Švajcarskoj, mrtva je trka, jer u obe lige na mečevima bude baš mnogo žutih, a neretko i crvenih kartona.

Duel dva podjednaka tima kojima je plasman u ovu fazu svakako uspeh,ali isto tako žele da se plasiraju i dalje. Duel dva tima koja vole da igraju ratnički, borbeno i to neretko dovodi do kartona. Pogotovo je to karakteristično za Bazel koji dobija velikih broj kartona po meču.

Ovaj meč sudi Litvanac Rušas koji ne spada u red sudija koji daju mnogo kartona. Zapravo, zavisi od meča. Baš ide iz krajnosti u krajnost. Zna da pokaže 3 kartona, a onda se dogodi sledeći meč gde pokaže 10 žutih i 1 crveni karton. Nepredvidiv sudija po tom pitanju.

Predlog: većina kladionica ovaj meč drži na granici od 4.5 ,što je dosta rizično ko hoće može da proba kvota je dobra, pa sam smislio bolji predlog. Meridijan ima i granicu 3.5 koja je znatno bolja, ali je kvota samo 1.3.

Zbog toga predlog je da uzmete sva tri meča sa alternativnim granicama za tiket:

tiket: Barselona-Mančester više od 3.5 @ 1.36

        Fiorentina-Braga       više od 3.5 @ 1.40

        Trabzon-Bazel           više od 3.5 @ 1.30

ukupna kvota : 2.48 meridijan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje