četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 18.mart

Danas je na programu dosta zanimljivih duela u pogledu kartona širom Evrope. Mi smo za vas pronašli nekoliko mečeva koje smo analizirali.

14h Almerija-Kadiz

Nema tu mnogo šta da se priča. Duel za opstanak,duel dva tima kojima su bodovi preko potrebni. Dakle direktan duel rivala za poziciju, a takvi mečevi obično obiluju sa kartonima. To je jedan od onih mečeva za koje se kaže da vredi 6 bodova.

Po broju kartona i jedni drugi su slični. Jedni imaju 71,drugi 73 kartona ove sezone,što je prosek od blizu 3 po meču.

Nezahvalnu ulogu da sudi ovaj meč dobio je Del Cero koji ove sezone ima prosek od skoro 5 kartona po meču,ali je dosta lak na crvenim kartonim,pokazao ih je čak 7 od početka. To je posebno bitno zbog inteziteta meča kakav se očekuje.Kadiz je posebno kivan na sudije nakon meča prethodnog kola i epiloga u vidu suspenzija. Sigurno će biti dodatno nervozni zbog toga.

Predlog: više od 5.5 kartona @ 1.72 meridijan


16h Vulfsi-Lids Junajted

Još jedan duel dva tima iz donjeg dela tabele. Vulfsi su na 4 boda od zone ispadanja, a Lids je u toj zoni. Dakle,pobeda je potrebna i jednima i drugima. Duel dosta temperamentnih timova. Vulfsi puni latino igrača,što dodatno podgreva sve, a Lids je jedna ratnička ekipa koja se bori za svaku loptu. Očekuje nas sjajan meč sa dosta intenziteta.

Oba tima imaju isti broj kartona,po 55 ove sezone,dakle prosek od po 2 po meču.

Ovaj meč sudi Salisburi koji je dosta lak na kartonima. Ima prosek od 4.4 kartona po meču i u top 5 je po tom parametru.

Predlog: više od 3.5 žutih kartona @ 1.62 maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje