subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 19.februar

Za danas smo spremili nekoliko predloga za kartone.

14h Elče-Espanjol

Duel dva tima koja se bore za opstanak. Elče je poslednji, Espanjol na 17tom mestu sa samo 1 bodom više od zone ispadanja. Dakle na rubu opasne zone. Bodovi su preko potrebni kako jednima tako i drugima, a od remija manje više niti jedni niti drugi nemaju ništa. Očekujem veliku borbu od prvog minuta. Takva borba bi mogla da donese dosta grubosti, a samim tim i dosta kartona.

Elče ove sezone ima prosek od 2.95 kartona po meču, a Espanjol ima prosek od 2.57.

Ovaj meč će suditi Del Cero koji ove sezone ima prosek od 4.4 kartona po meču,ali je to sudija koji jako lako pokazuje crvene kartone. U dosadašnjem delu sezone je pokazao 6 komada. To je posebno bitno jer je Elče među timovima koji su zaradili najviše crvenih kartona u ligi.

Predlog: više od 5.5 kartona na meču @ 1.56 meridijan


16:15h Rajo Valjekano-Sevilja

Duel dva tima koja spadaju u red nedisciplinovanijih u ligi.

Rajo je po broju kartona trenutno negde na sredini tabele sa prosekom od 2,62 kartona po meču, a njihov rival ekipa Sevilje je na drugom mestu na tabeli sa prosekom od čak 3.33 kartona po meču. Samo je Majorka zaradila više kartona od njih.

Jedan od glavnih razloga zbog čega sam se odlučio za ovaj meč jeste sudija. Ovaj meč će suditi Gil Manzano. Sudija koji je vrlo lak na kartonima. Njegov prosek ove sezone je 5.9 kartona po meču. U Evropi je pre neki dan sudio Borusija-Čelzi i podelio 10 žutih kartona. To dovoljno govori o činjenici koliko je lak za kartone.

Predlog: više od 5.5 kartona na meču @ 1.55 meridijan


15h Brest-Monako

Još jedan predlog za danas će biti iz Lige 1. Duel dva tima koja spadaju u red grubljih tj nedisciplinovanijih u ligi.

Brest ima prosek od 1.83 kartona po meču i zauzima 8mo mesto na tabeli, dok je Monakov prosek 1.76 i zauzimaju 9to mesto.

Ovaj meč će suditi El Hadj. Sudija koji ove sezone dosta lako pokazuje kartone.Njegov prosek je 4.2 kartona po meču i nalazi se na 4tom mestu po tom parametru.

Predlog: više od 3.5 kartona @ 1.86

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje