četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 21.januar

Danas su na programu dueli u gotovo svim ligama. Mi smo za vas odabrali nekoliko mečeva koji bi mogli biti zanimljivi u pogledu kartona.

15h Verona – Leće

Veoma zanimljiv meč Serije A. Duel dva tima iz donjeg dela tabele. Takvi mečevi po pravilu budu izuzetno zanimljivi i nose dosta tenzije. To posebno važi za Veronu koja je u takvoj situaciji da već sada više nema prava na bilo kakav kiks. Takva situacija je već sad dovela do velike nervoze u timu, a ta nervoza samo kulminira ako rezultat ne ide u željenom pravcu. Videlo se to u poslednja dva kola gde su na svakom meču dobijali po 3 žuta kartona.

Generalno,Verona je jedan od najnedisciplinovanijih timova u ligi. Oni su do sada dobili 51 žuti karton,samo je Sampdoria dobila više ( 57). Što se tiče Lećea, oni su dobili ove sezone 43 žuta kartona,dakle,nisu ni oni daleko.

Ovaj meč će suditi La Penna koji nema mnogo iskustva u Seriji A ove sezone imajući u vidu da je sudio samo 1 meč. Pitanje je kako će se snaći na ovom meču.

Predlog: više od 4.5 kartona na meču 1.55 meridijan


16h West Hem – Everton

Jedan od najzanimljivih mečeva ovog dana u Premijer ligi. Nije ovo duel jakih timova,nije ovo meč za gornji deo tabele,ovo je duel za goli život. Duel dva tima koja su u katastrofalnoj formi. Ta loša forma ih je dovela do zone ispadanja. Pa tako ova dva tima zauzimaju 19to i 18to mesto na tabeli. Dakle,ovo je jedan od mečeva za koje se kaže da važe 6 bodova. Takođe ovo je i meč koji može u mnogome da odluči sudbinu i jednog i drugog trenera. Naime,po svim najavama, trener tima koji bude poražen na ovom meču dobija otkaz. Oba trenera su od uprava dobila ultimatume da se ovaj meč mora dobiti. To dovoljno govori o tome kakva će tenzija vladati kako na terenu,tako i oko njega.

Što se tiče statistike, West Hem ima prosek od 1.3 kartona po meču  Everton je na proseku od 2 kartona.

Ovaj meč će suditi Atvel koji ove sezone ima prosek od 3.6 kartona po meču.

Na osnovu svega mogli bi videti veliki broj kartona.

Predlog: više od 3.5 kartona 1.62 meridijan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje