petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava,predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu se nastavlja takmičenje u La ligi sa nekoliko veoma zanimljivih duela.

16:15h Espanjol-Betis

Espanjol je dosta dobro počeo ovaj nastavak sezone. U tri kola 2 remija i pobeda u prošlom kolu nad Getafeom. Istina,ispali su kupu od Bilbaa,ali se čini da to i nije toliko bitno,čak,šta više,možda im je to ispadanje iz kupa i trebalo kako bi se u potpunosti fokusirali na domaće prvenstvo gde se trenutno nalaze na samo 1 bod od zone ispadanja. Veoma je mala razlika među nekoliko timova i samo jedan kiks ih može dosta spustiti na tabeli. Upravo zbog toga im i treba nastavak dobrih rezultata. Espanjol je tim koji igra ofanzivan,napadački fudbal i zbog toga na njihovim mečevima pada dosta golova. Retki su mečevi gde ne postignu gol,ali su takođe,nažalost,još ređi mečevi gde ga ne prime.

Betis u ovo kolo ulazi nakon nekoliko veoma teških duela. Oni su igrali superkup Španije, ali i kup i u oba ta takmičenja su ispali nakon penala,što znači da u ovo kolo ulaze nakon dva meča na kojima su igrali po 120min. Sigurno da je to dovelo do određene doze umora u timu. Betis dobro gura u ligi,trenutno su na 6tom mestu sa istim brojem bodova kao i Atl Madrid koji je 4ti. Dakle, imaju veoma izgledne šanse da se nađu u top 4 i plasiraju se u Ligu Šampiona koja im je prošle sezone isklizla iz ruku. Betis je jedna jako dobra takmičarska ekipa. Tim koji je sastavljen od iskusnih igrača. Imaju kvalitetan napad,ali i ne toliko kvalitetnu odbranu.

Očekivani sastavi:

Espanyol possible starting lineup:
Fernandez; Calero, Montes, Cabrera; Vidal, Souza, Darder, Olivan; Braithwaite, Joselu, Puado

Real Betis possible starting lineup:
Bravo; Ruibal, Felipe, Gonzalez, Moreno; Carvalho, Rodriguez; Henrique, Fekir, Canales; Iglesias

Prognoza: Jedan neizvestan meč na kojem bi mogli da vidimo golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.93 – 1:0


18:30h Atl Madrid – Valjadolid

Atletiko ovo kolo dočekuje na 4tom mestu sa 28 osvojenih bodova. Iako su na 4tom mestu borba za titulu je davno završena za njih imajući u vidu da im Barselona beži 13 bodova uz utakmicu manje. Njihov glavni fokus do kraja sezone će biti da zadrže poziciju u top 4 kako bi i sledeće sezone igrali u Ligi Šampiona. To neće biti nimalo lako imajući u vidu koliko je liga izjednačena. Eto samo 2 boda dele 4ti Atletiko od 9tog Rajo Valjekana. Dakle,samo jedan kiks i mogu dosta da padnu na tabeli. Nije Atletiko u nekoj brilijantnoj formi. U seriji su od dva kola bez pobede u ligi. U kupu je situacija nešto drugačija jer su tu slavili protiv Levantea i ušli su u samo završnicu. Pre nekoliko dana je došao Depay i on će sigurno biti veliko pojačanje za ne toliko efikasan napad Atletika.

Valjadolid ne može da se pohvali dobrom formom pred ovo kolo. Oni su u dosta lošoj seriji rezultata. Poslednju pobedu su upisali početkom novembra. Imaju jedan od najgorih učinaka u ligi kada su u pitanju mečevi na strani. Sve to je dovelo do toga da se trenutno nalaze tik iznad zone ispadanja sa samo jednim bodom više od Kadiza koji je prvi ispod crte. Dakle,vrlo lako mogu da se nađu u opasnoj zoni nakon ovog kola. Zaista loše izgledaju na terenu. Ne zna se koji deo tima je gori.Napad nije postigao gol na 4 vezana meča, a ništa bolja nije ni odrana. Retki su mečevi na kojima oni ne primaju golove,pogotovo kada su u pitanju mečevi na strani.

Očekivani sastavi:

Atletico Madrid possible starting lineup:
Oblak; Molina, Savic, Hermoso, Reinildo; Llorente, De Paul, Koke, Correa; Griezmann, Morata

Real Valladolid possible starting lineup:
Masip; Fresneda, Joaquin, J Sanchez, Rosa; Malsa, Aguado, Perez; Plata, Guardiola, Plano

Prognoza: Atletiko je favorit i trebalo bi da slave sa nekoliko postignutih golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.60 – 3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje