petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 26.decembar

Završilo se Svetsko prvenstvo i konačno se vraćamo ligama. U ponedeljak startuje Premijer liga, sa svojim čuvenim specijalom za Boxing day.

Gedajući ponudu, statistiku ekipa,ali i sudija koje sude mečeve, pronašli smo za vas meč koji bi mogao biti interesantan u pogledu kartona.

16h Kristal Palas-Fulam

Ovo je jedan od duela na kojem bi mogli da vidimo dosta kartona. Premijer liga je jedna od najgrubljih liga, tj liga gde ima baš mnogo duela i gde se igra “ muški fudbal “,ali je i kriterijum sudija potpuno drugačiji, pa tako i nema nešto mnogo kartona na mečevima. Po broju dobijenih kartona ovaj dva tima se nalaze na vrhu tabele.

Kristal Palas je na 14 odigranih mečeva zaradio 33 žuta kartona, što je u proseku 2,36 po meču i nalaze se po tom parametru na 6tom mestu. 

Fulam je nešto grublji. Oni su na 14 utakmica zaradili 36 kartona, tj u proseku 2,40 po meču i nalaze se na 3ćem mestu po tom parametru.

Ovaj meč će suditi Endi Madley, sudija koji je ove sezone sudio na 9 mečeva i podelio je 24 žuta kartona, što je u proseku 2,67 po meču.

Nastavlja se sezona,oba tima žele da je započnu pobedom i zbog toga mislim da bi mogli videti dosta intezivan meč sa dosta kartona.

Predlog je više od 3.5 kartona, a kvota je 1.91 u meridijanu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje