sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 26. decembar 2022.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


15:30 Caernarfon Town – Bala Town (Vels – Cymru Premier)

Za početak ove nedelje izdvajamo utakmicu 20. kola velškog prvenstva, Cymru Premier Lige, gde će se sastati osmoplasirani Caernarfon Town i četvrtoplasirani Bala Town. Ove dve ekipe su počevši od aprila 2017. odigrale ukupno 17 utakmica, a zanimljivo je da su na prvih 11 uspeli da odrade čak 5 velikih prelaza, od kojih su dva bila u korist Caernarfon Towna i preostala 3 u korist Bala Towna (poslednji u nizu uz čak 7 postignutih golova). Nadamo se da će se pauza od šest utakmica konačno prekinuti te da ćemo danas videti i 6 prelaz u njihovoj režiji. Srećno ako ispratite!

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

Međusobne utakmice: Caernarfon – Bala (www.flashscore.com)

2-1 (45,00) / 1-2 (21,00) / PR1 (16,00) / PR2 (7,00)


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje