ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 26. februar

Danas je na programu dosta mečeva,a mi smo za vas izabrali neke koji bi mogli da budu zanimljivi u pogledu kartona.

14:30h Tottenham-Chelsea

Veliki londonski derbi. Nema tu mnogo šta da se piše, sasvim je dovoljno reći da je derbi. Ljuti rivali će se boriti za prevagu u Londonu. Pobeda je preko potrebna i jednima i drugima,što dodatno otežava meč. Dosta je neraščišćenih računa između ova dva tima, dosta stvari se izdešavalo na prethodnom derbiju ova dva kluba,pa i tuča između trenera Tuhela i Kontea. Jeste da Tuhel više nije tu i da je Poter manje temeramentan,ali tu je zato Konte i nema sumnje da će motivisati svoje igrače za ovaj meč. Generalno na tom meču je bilo dosta grube igre i nema sumnje da će se to nastaviti i na ovom meču.

Oba tima ove sezone imaju prosek od po 2 kartona po meču,a ovu utakmicu će suditi Atwell koji ove sezone ima prosek od 3.6 kartona po meču.

Predlog: više od 3.5 žutih kartona @ 1.60 maxbet


15h Ajaccio-Troyes

Još jedan meč na kojem bi moglo da bude dosta kartona. Duel Francuske lige 1 na kojem se sastaju dva tima koja se nalaze u opasnoj zoni. Nema potrebe da pišem koliko su bodovi preko potrebni kako jednima, tako i drugima. Ovo je borba za goli život. Ovo su oni mečevi koji vrede 6 bodova,jer pobedom ne samo da dobijate 3 boda, nego oduzimate i priliku rivalu da ih osvoji, tj gurate ga u još veći problem. Očekujem da oba kluba krenu žestoko od samog starta meča i to bi moglo da donese jedan pravi ratnički meč.

Ajaccio je najgrublja ekipa u ligi sa prosekom od 2.13 kartona po meču. Oni su dobili 51 žuti karton. Troa je mirnija ekipa, oni su dobili 10 manje kartona od Ajaccia,ali u ovakvim mečevima sve to pada u vodu. Ustalom kolika je tenzija u ekipi Troe najbolje govori da u poslednje vreme dobijaju i dosta crvenih kartona, pa nije isključeno da se to dogodi i na ovom meču.

Predlog: više od 3.5 kartona @ 1.65 meridijan ista je granica i u maxbetu, ali bolja je opcija meridijan za ovaj meč jer se računaju i crveni, a nije nemoguće da ih bude i ovde.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje