nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 27. decembar

Danas su na programu dva duela Premijer lige, a mi smo za Vas odabrali jedan na kojem bi mogli videti veći broj kartona.

21h Mančester Junajted – Notingem Forest

Na papiru lak posao za Mančester,ali to je samo na papiru. Mančester je tim koji može da kiksa kad se to od njih nikako ne očekuje,ali i gosti znaju da iznenade. Trebalo bi da vidimo zanimljiv duel.

Razlog zbog kojeg sam se odlučio za ovaj meč sa strane kartona jeste taj da je ovo duel dva tima koja su na vrhu tabele po broju kartona ove sezone.

Mančester ih je na 14 mečeva dobio 37 tj u proseku 2.64 po meču i po tom parametru su prvi u ligi. Dakle,Junajted je najgrublji tim u ligi.

Nije ni Notingem daleko od njih. Oni su na 14 mečeva dobili 36 kartona tj 2.40 u proseku. Dakle samo jedan manje od Mančestera i po tome su na 4tom mestu na tabeli.

U prilog ovom tipu ide i sudija koji je delegiran za ovaj meč. Ovu utakmicu će suditi Entoni Tejlor koji ima prosek od 3.5 kartona po meču.

Na osnovu svega mogli bi videti dosta kartona na ovom meču.

Predlog: više od 3.5 žutih karton na meču, kvota je 1.75 u maxbetu.

PS. Malo objašnjenje,kada igrate u maxbetu,kod njih se računaju samo žuti kartoni. Osim ako igrate u live-u,tada računaju i crveni kartoni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje