utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 28.decembar

Danas se nastavlja takmičenje i u Francuskoj Ligi 1.

Liga 1 je takmičenje gde takođe nema mnogo kartona, tačnije, oni su negde malo iznad Premijer lige po broju kartona,ali su svakako daleko iza Serije A i La lige. Ipak, kao i u svakom takmičenju, postoji nekoliko izuzetaka kako među ekipama tako i među sudijama. Mi ćemo se upravo njima i baviti i na tome ćemo bazirati ove najave.

Za danas smo vam spremili 2 najave za kartone iz Lige 1.

15h Ajaccio-Angers

Jedan jako zanimljiv i pre svega jako bitan duel za oba tima. Ovo je duel dva tima koja se nalaze u zoni ispadanja, tako da su bodovi obema ekipama preko potrebni. Jeste da je sredina sezone,ali uvek je bitno pobediti rivala za poziciju. Samim tim što je ulog veliki, veliki je i pritisak, tj trebala bi da bude i velika tenzija na terenu. Moram navesti i da su ova dva tima pri vrhu liste najnedisplinovanijih timova u ligi.

Ajaccio je u dosadašnjih 15 odigranih kola zaradio 36 žutih kartona tj u proseku 2,4 po meču, što ih je postavilo na drugo mesto. Zaradili su takođe i 4 crvena kartona.

Angers je nešto disciplinovaniji. Oni su  na 15 utakmica zaradili 28 žutih kartona što je proseku od 1,87 kartona. Takođe su zaradili i 3 crvena kartona.

Ovaj meč će suditi sudija Stinat, koji je pri vrhu po broju datih kartona. On je sudio na 8 mečeva i podelio je 34 žuta kartona, što je u proseku 4,25, a dao je i 2 crvena kartona.

Dakle, duel dva tima sa dna tabele kojima su bodovi preko potrebni, pritom su to timovi koji dobijaju dosta kartona, plus sudija koji je dosta lak na kartonima. Sve to bi moglo da dovede do meča sa dosta kartona.

Predlog: više od 5.5 kartona kvota je 2.26 kladionica meridijan

U maxbetu je granica 4.5 žutih kartona.

PS. Malo objašnjenje,kada igrate u maxbetu,kod njih se računaju samo žuti kartoni. Osim ako igrate u live-u,tada računaju i crveni kartoni


19h Clermont-Lille

Još jedan potencijalno grub meč. Duel dva tima sa sredine tabele. Lil jeste kvalitetniji rival,ali je Klermon domaćin i to je njihova prednost. Očekujem jedan neizvestan duel koji bi mogao da donese dosta kartona.

Oba tima su prilično gruba.

Lil je na 15 utakmica dobio 34 žuta kartona, što je prosek od 2.27 i po tome su na trećem mestu na tabeli, a dobili su i 1 crveni karton.

Klermon je sa druge strane na 15 utakmica dobio 32 kartona, što je prosek od 2.12 kartona i 4ti su na tabeli. Takođe su dobili 1 crveni karton.

Ovaj meč će suditi Letexier koji ove sezone na 8 mečeva podelio 33 žuta i 2 crvena kartona. Njegov prosek žutih kartona po meču je 4.13.

Na osnovu svega ovoga mogli bi videti jedan grub meč sa dosta kartona.

Predlog: više od 4.5 kartona, kvota je 1.74 kladionica meridijan

U maxbetu je 4.5 žutih kartona

PS. Malo objašnjenje,kada igrate u maxbetu,kod njih se računaju samo žuti kartoni. Osim ako igrate u live-u,tada računaju i crveni kartoni


Ko nema nalog u meridijanu, oba meča će biti i u live ponudi u maxbetu,pa možete i tamo probati.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje