četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 28. Decembar

Danas su na programu dva duela Premijer lige.

Mi smo se danas odlučili za jedan duel.

21:15h Arsenal- West Hem

Dakle, jedan sjajan meč, derbi Londona. Duel dva tima koja se nalaze u gornjem delu tabele i duel dva tima čiji je rivalitet dosta veliki.

Arsenal je jedna od ekipa u ligi koja dobija zaista malo kartona. Oni u proseku dobijaju svega 1.6 kartona po meču,ali se taj broj povećava kada su u pitanju derbi mečevi.

Sa druge strane West Hem dobija u proseku 2.56 kartona,ali se taj broj dosta povećava kada je reč derbi mečeva kao što je ovaj. West Hem je posebno motivisan protiv klubova iz Londona.

Ovaj meč sudi Majk Oliver, sjajan sudija, koji ove sezone ima prosek od 4.5 žutih kartona po meču,a moram reći da je ove sezone na 12 mečeva dao 4 crvena kartona.

Predlog: više od 3.5 kartona @ 1.61 meridijan, (maxbet ima istu granicu,ali se tamo računaju samo žuti kartoni i kvota je 1.68)


Što se tiče drugog današnjeg meča (Brajton-Totenhem), on je potencijalno dobar za kartone,ali je granica od 5.5 dosta riskantna za Premijer ligu. Možda je za taj meč najbolje sačekati live ponudu i tu hvatati granicu 4.5 koja je daleko prihvatljivija.

Oba tima imaju prosek preko 2 žuta kartona, a sudi Gillet čiji je prosek 5 žutih po meču.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje