četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal korneri 09.April

Nastavljamo sa predlozima za kornere. Danas je na programu dosta duela,a mi smo za vas izdvojili one na kojima bi moglo da bude viđeno dosta kornera.

Prvi predlog:

16:45h Ajax-Fortuna Sitard

Meč za koji nema mnogo šta da se piše. Ovde je Ajax veliki favorit i očekujem da dominira od prvog do poslednjeg minuta, samim tim očekujem da se pita za sve na terenu tj da ima sve statističke kolone poprilično popunjene. Ajax je tim koji šutira iz svih pozicija, imaju, na ovakvim mečevima, u proseku 20tak šuteva. Samim tim često bude i kornera. Na mečevima Ajaxa ove sezone pada u proseku 10.7 kornera, od čega oni prave 7.5 kornera po meču. To dovoljno govori o njihovom stilu igre, tj koliko oni nametnu svoji stil igre od samog starta meča.

Od Fortune ne očekujem mnogo na ovom meču. Neće se oni tu mnogo pitati. Bilo bi super ukoliko bi uspeli da dođu do nekih kornera,ali većinu očekujem od Ajaksa. Na mečevima Fortune ove sezone pada u proseku 10.9 kornera, od čega oni prave 4.5. Dakle, u većini mečeva su inferiorni, što, kažem, očekujem i na ovom meču. Nek naprave 2-3 kornera biće super i poguraće tip.

Prvi ovosezonski duel ovih timova je završen sa ukupno 13 kornera (10-3 za Ajaks)

Predlog: više od 9.5 kornera @ 1.56 meridijan


Drugi predlog: 

20h Fejnord-RKC Waalwijk

Još jedan meč gde bi mogli da vidimo jedan tim da dominira, a drugi da bude, dosta inferioran. Slična situacija kao i sa gore napisanim mečom.

Fejnord se bori za titulu, bodovi im trebaju i očekujem da igraju napadački od prvog do poslednjeg minuta. To sa sobom nosi i dosta šuteva ka golu rivala, a samim tim i dosta kornera. Poklapa se to sa stastitikom. Naime na mečevima Fejnorda ove sezone pada u proseku 11.9 kornera, od čega oni prave čak 7.7, dakle skoro 8 po meču i prvi su na tabeli po tom parametru.

Sa druge strane na mečevima RKC-a ove sezone pada u proseku 10.2 kornera po meču,od čega oni prave 4. Dakle, u većini slučajeva su inferiorniji rival, nešto što se očekuje i na ovom meču.

Većinu kornera očekujem od domaćina, a ako gosti uspeju da naprave 2-3 kao i kod prvog predloga, biće sjajno i poguraće tip. Domaćina očekujem na 8+ kornera.

Prvi ovosezonski duel je završen sa 14 kornera (8-6 za Fejnord)

Predlog: više od 10.5 kornera @ 1.72 meridijan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje