petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal korneri 12. septembar

Nastavljamo sa predlozima za kornere. Poslednjeg dana mečeva reprezentacija za vas smo spremili jednu utakmicu i to sa evropskih kvalifikacija.

20:45h Belgija-Estonija

Sudar Davida i Golijata, nema drugog načina da se opiše ovaj meč. Domaćin je ovde apsolutni favorit i sve osim njihove pobede bilo bi ogromno iznenađenje. Očekujem da Belgijanci igraju maksimalno jako od samog starta meča, da napadaju ceo meč jer im je potrebna jedna ubedljiva pobede, pre svega zbog samopouzdanja i vraćanja vere nacije u reprezentaciju. Ukoliko zaista budu odigrali tako, onda bi od njih mogli videti osim mnogo šuteva i golova, takođe i kornere.

Mečevi Belgije obiluju kornerima. U ovim kvalifikacijama, prosek kornera na mečevima Belgijanaca je čak 13.4, što je zaista velika brojka. Naravno, veliku većinu oni prave, što i nije čudno jer su napadačka ekipa.

Sa druge strane na mečevima Estonaca u ovim kvalifikacijama u proseku pada 8 kornera, a većinu kornera prave njihovi rivali.

Prvi duel ove dve ekipe u ovim kvalifikacijama je završen sa 9 kornera, a danas bi mogao da bude viđen i dvocifren broj.

Predlog: više od 8.5 kornera @ 1.68 maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje