nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal korneri 13.April

Nastavljamo sa predlozima za kornere. Za danas smo spremili zanimljive predloge.

18:45h Fejnord-Roma

Fejnord je jedna od ekipa na čijim mečevima bude baš dosta kornera. To i nije previše čudno jer su oni tim koji igra ultraofanzivan fudbal, šutiraju iz gotovo svake situacije i to često dovodi i do kornera. Na njihovim mečevima u proseku pada 11.8 kornera, od čega oni prave čak 7.7.

Roma igra nešto drugačije, ne igraju toliko ofanzivno, Roma je takmičarski tim, Murinjo voli taktičku igru, igraju onoliko koliko treba, napadaju kad treba, povuku se kad treba. Na njihovim mečevima u proseku pada 8.7 kornera, od čega oni prave 4.8.

Očekujem da ovo bude jedan otvoren meč sa dosta šuteva sa obe strane što bi moglo da dovede do dosta kornera.

Predlog: više od 8.5 kornera @ 1.55


21h Anderleht-AZ Alkmaar

Jedan zanimljiv duel Lige Konferencija.

Duel dva podjednaka tima i mogli bi da vidimo jedna poprilično neizvestan duel. Očekujemo otvorene duele i dosta prilika i sa jedne i sa druge strane. Samim tim na ovim mečevima bi mogli da vidimo i dosta kornera.

Anderleht dolazi iz Belgijskog šampionata, lige u kojoj nema toliko kornera, msm nisu na vrhu liste,ali opet zna da bude solidan broj. Na mečevima Anderlehta u proseku pada 9 kornera, od čega Anderleht pravi u proseku 5 kornera po meču.

Sa druge strane, AZ dolazi iz lige u kojoj pada baš dosta kornera. Na mečevima AZ-a u proseku pada takođe 9 kornera, a oni prave 5 u proseku. Dakle, slična statistika.

Eto,kada bi samo oba tima bila na svom proseku kornera, mogli bi da vidimo dovoljno kornera, da se prebaci granica.

Predlog: više od 8.5 kornera @ 1.69


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje