petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]Specijal kartoni 13. April

Za danas smo za vas spremili jedan predlog za kartone. Na ovom meču bi moglo biti dosta kartona.

21h Leh-Fiorentina

Danas nas očekuje jedan jako zanimljiv duel. Leh je ekipa koja igra dosta borbeno, pogotovo na svom terenu, svoj nedostatak kvaliteta nadoknađuju velikom borbom. Dosta često ta borba pređe određene granice i onda dobijaju kartone. Danas moraju da igraju tako, moraju igrati čvrsto i grubo jer nikako ne smeju dozvoliti Fiorentini da razvije svoju igru, u tom slučaju ne bi imali šta da traže na terenu. Očekujem da smisleno žtvuju pojedine kartone zarad rezultata.

Što se tiče Fiorentine, ona u svojim redovima ima grube i nedisciplinovane igrače,igrače koji gotovo redovno dobijaju kartone i ne bi me čudilo da dobiju i na ovom meču, pogotovo ukoliko rezultat ne bude išao u njihovu korist. U proseku dobijaju makar po 2 kartona u Evropi, u ligi je to mnogo više,ali nije to tema.

Jedan od razloga za igranje ovog meča jeste i sam sudija. Ovaj meč sudi bosanski sudija Irfan Peljto. Sudija koji nije previše iskusan i sudija koji u Evropi nema previše iskustva,tj dosta se pogubi kada su mečevi u Evropi u pitanju. Lak je na kartonima, sudio je dva meča plej ofa ove sezone i pokazao mnogo kartona:

Šahtjor-Ren 6 žutih

Fejnord-Lacio 9 žutih i 1 crveni karton

Vidite i sami, 15 kartona na dva meča. Očekujemo i da na ovom meču pokaže dosta kartona.

Predlog: više od 4.5 kartona @ 1.78 meridijan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje