nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal korneri 15. April

Danas je na programu jako mnogo mečeva . Za početak smo za vas spremili dva predloga sa mečeva Premijer lige, na kojima bi moglo da bude dosta kornera.

13:30h Aston Vila – Njukasl

Pre samo par meseci ovo bi bio sudar Davida i Golijata,ali sada je daleko od toga jer je ekipa Aston Vile zaigrala znatno bolje. Biće ovo jedan ofanzivan napadački duel i kao takav bi mogao da nam donese i dobar broj kornera.

Aston Vila je tim na čijim mečevima u proseku pada tek negde oko 10 kornera po meču,tačnije 9.6 i negde su na sredini te tabele.

Za razliku od njih Njukasl je prvi na tabeli po tom parametru sa prosekom od 11.3 kornera po meču.

Predlog: više od 9.5 kornera @ 1.67 meridijan


16h Wolves-Brentford

Jedan jako zanimljiv meč je pred nama. Duel dva veoma podjednaka tima,ali i duel dva tima koja bi mogla da nam donesu statistički jako zanimljiv duel. Mnoge statističke kolone bi oni mogli dobrano da ispune, a među njima su i korneri

Oba tima imaju prosek kornera po meču koji je dvocifren. Dakle i na mečevima jednih i drugih u proseku bude preko 10 kornera. Vulfsi su krenuli znatno ofanzivnije od dolaska novog trenera, a Brentford je uvek bio takav. Ima tu mnogo centar šuteva kako kod jednih,tako i kod drugih, a to se završava često sa kornerima.

Predlog: više od 9.5 kornera @ 1.64 meridijan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje