ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal korneri 23. April

Za danas smo za vas spremili nekoliko zanimljivih predloga.

15h Bormut-West Hem

Jedan jako zanimljiv meč Premijer lige. Ovo bi mogao biti jedan pravi napadački obračun. Očekujem jaku ofanzivnu utakmicu na kojoj bi moglo da bude dosta prilika, šuteva, a samim tim i kornera.

Bormut je tim koji je drastično podigao svoj nivo igra. Igraju mnogo ofanzivnije, mnogo su opasniji po gol rivala, stvaraju mnogo više prilika, jednostavno mnogo više šutaju. Na njihovim mečevima pada u proseku 10 kornera po meču i oni su pri vrhu tabele po tom parametru, tj drugi su na tabeli.

West Hem je tim koji je takođe jedan od sinonima za kornere kada je reč o ovoj ligi. Tim su koji napada tako da često prave dosta kornera. Igraju po bokovima, dosta centar šuteva i to često donosi i kornere. Na njihovim mečevima takođe u proseku bude 10 kornera.

Predlog: više od 9.5 kornera @ 1.61


16:45h Fejnord-Untreht

Još jedan meč na kojem bi mogli da vidimo dosta kornera.

Fejnord je tim na čijim mečevima pada najviše kornera u ovoj ligi. U proseku bude preko 11, od čega oni prave skoro 8 po meču. Jednostavno oni su tim koji napada rivala od prvog do poslednjeg minuta. Pogotovo tako igraju na domaćem teren. Šutaju iz svih pozicija, postižu golove, ali često bude i mnogo kornera.

Sa druge strane je Untreht,tim na čijim mečevima takođe bude mnogo kornera,ali u ovom meču se neće mnogo toga pitati. Na njihovim mečevima u proseku pada 10 kornera.

Očekujem da Fejnord dominira na ovom meču i da napravi dosta kornera.

Predlog: Fejnord 7+ @ 1.62


18h Galatasaraj-Karagumruk

Jedan meč Turskog šampionata.

Galatasaraj je tim na čijim mečevima ove sezone pada baš mnogo kornera. U proseku na njihovim mečevima bude 11 kornera, od čega oni prave preko 7. To i nije čudno i zapravo samo potvrđuje koliko oni ofanzivno igraju. Takva igra je još drastičnije izražena na domaćem terenu gde prave u proseku i preko 8 kornera po meču.

Njihov rival se neće mnogo pitati na ovom meču. Na njihovim mečevima u proseku ove sezone pada 9 kornera, od čega oni prave samo 3, dakle znatno više dozvoljavaju rivalima.

Očekujem da Galata dominira i da napravi mnogo kornera.

Tip: Galata 7+ kornera @ 1.52


19h Benfika-Estoril

Još jedan meč za danas, na ovom meču bi takođe mogli da vidimo dosta kornera. Benfika je tim na čijim mečevima pada mnogo kornera, čak preko 11 po meču. Oni od toga prave čak 8 po meču. Na domaćem terenu čak i skoro 9 prave.

Sa druge strane na mečevima Estorila ove sezone pada u proseku 10 kornera, od čega oni prave svega 5.

Na prvom meču ovih timova bilo je 10 kornera (6-4 za Benfiku). Danas očekujem još više jer je Benfika domaćin.

Predlog: više od 10.5 kornera @ 1.59

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje