utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal korneri 30. Avgust

U sredu se nastavljaju kvalifikacije za Ligu Šampiona. Na programu su tri duela, a mi smo za vas spremili dva predloga.

21h AEK-Antverpen

Jako zanimljiv meč nas očekuje u Atini. Prvi duel su dobili Belgijanci na svom terenu i sada predstoji paklenih 90 minuta u Atini.

AEK mora da napadne i to mora da napadne od prvog minuta, nemaju prostora za nikakve kalkulacije jer im je pobeda jedino što “ igra “. Upravo to poziva na napadačku igru.

E sad, što se tiče kornera, AEK je ekipa na čijim mečevima pada baš mnogo kornera, uglavnom ih oni prave. Od početka ove sezone su odigrali 4 meča i broj kornera je bio sledeći:

vs Dinamo 11-6 za AEK

vs Dinamo 3-0 za AEK

vs Panseraikos  12 – 1 za AEK

vs Antverpen 10-1 za AEK

Dakle, na 3 od 4 meča je bilo preko 10 kornera, jedini meč na kojem nije bilo jeste onaj gde su branili prednost iz prvog meča, pa nisu igrali ofanzivno-

Što se tiče gostiju, imaće i oni šanse, pre svega zbog ofanzive domaćina. Mogli bi da naprave nekoliko kornera,ali većinu očekujem od domaćina.

Predlog: više od 8.5 kornera @ 1.57


21h PSV-Rendžers

Još jedan meč na kojem bi mogli da vidimo dosta kornera.

Prvi meč je završen 2-2, dakle sve je itekako otvoreno što znači da će i jedni i drugi da uđu isto kao i na prvom meču, a to je otvoreno.

Duel dva tima koja gaje ofanzivan stil igre i nema sumnje da od njega neće odustati i na ovom meču. Trebalo bi da vidimo veliki broj napada, šuteva,a samim tim i kornera.

Prvi duel je završen sa 15 kornera, a očekujem da i na ovom meču vidimo dvocifren broj.

Predlog: više od 9.5 kornera @ 1.59

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje