četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal korneri 31. Januar

Za danas smo vam spremili jedan zanimljiv predlog za kornere.

U pitanju je meč La lige.

19h Barselona-Osasuna

Jedan jako dobar meč nas očekuje danas. Barselona je ekipa koja igra otvoren, napadački fudbal, koji je još izraženiji kada igraju na domaćem terenu. Vole da pritiskaju rivale, da stvaraju šanse, šutiraju, a sve to donosi i veliki broj kornera.

Na mečevima Barselone ove sezone pada u proseku 9.95 kornera, od čega oni sami prave u proseku 6.57 i po tome su na prvom mestu u ligi. Kod kuće Barselona pravi u proseku čak 7.55 kornera i po tom parametru su takođe na prvom mestu.

Sa druge strane imamo Osasunu. Osasunu koja će itekako imati neke šanse na ovom meču i nema sumnje da će pokušati da ih iskoristi. Pogotovo zbog forme u kojoj se nalazi Barselonina odbrana. Očekujem zbog toga da i Osasuna traži svoju šansu, a time i da napravi nekoliko kornera.

Na mečevima Osasune ove sezone pada u proseku 8.43 kornera, od čega oni prave 3.95 u proseku. Na gostovanjima oni prave 2.9 kornera po meču.

Sabiranjem proseka oba tima dođe se do dvocifrenog broja kornera, koliko bi mogli da vidimo i danas. To se poklapa i sa međusobnim duelima ove sezone.

Ova dva tima su dva puta igrala ove sezone, jednom u ligi i jednom u superkupu početkom ove godine. Na oba meča je bilo po 13 kornera.

Predlog: više od 9.5 kornera @ 1.85 meridijan i maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje