subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Suspenzije, povrede i Covid-19 su ih ostavili bez veoma važnih igrača!

Dok će gostujući tim na ovom meču igrati bez 6 veoma važnih igrača (u zavisnosti od razvoja situacija možda i 7), domaćin će biti u skoro kompletnom sastavu. U trenutku kada su im bodovi od velikog značaja ovaj meč će biti prilika koju ne smeju da propuste. PREMIUM članak možete otvarati do 18:00. Naš predlog se plaća kvotom 1,90.


U okviru 36. kola turske Super Lige očekuje nas utakmica između Hatayspor-a i Antalyaspor-a koja je na programu ovog utorka, sa početkom od tačno 18 časova.

Hatayspor se uoči današnjeg duela nalazi na 7. mestu sa ukupno 50 osvojenih poena, što je 9 manje od pozicije koja vodi u kvalifikacije za Konferencijsku Ligu, a do sada uspeli da zabeleže 14 pobeda, 8 remija kao i 11 poraza.

Antalyaspor u ovom trenutku ima 42 boda i zauzima 11. poziciju, što je praktično sama sredina tabele turskog šampionata. Na prethodne 34 utakmice su ostvarili 9 pobeda, 15 remija i 10 poraza.


Iako je Hatayspor upao u krizu rezultata, ostvarivši 1 pobedu, 2 remija i čak 4 poraza u poslednjih mesec i po dana, činjenica je da su i dalje u mnogo boljoj situaciji od današnjeg rivala. Antalya je od mesta koje vodi u Konferencijsku Ligu udaljena čak 17 bodova, a od zone za ispadanje samo 9, dok Hatayspor zaostaje 9 poena za četvrtoplasiranim Trabzonsporom i to uz jednu utakmicu manje.

Nema sumnje da će današnja utakmica biti od velikog značaja ukoliko žele da se domognu navedene pozicije, a pored nešto boljih rezultata u dosadašnjem toku sezone u tome će im pomoći i izostanci. Naime, Hatayspor će biti u manje-više kompletnom sastavu, jer su van terena samo levi bek Youssouf Koné (5n/0g/0a), štoper Soner Örnek (6n/1g/0a) i desno krilo Selim Ilgaz (27n/2g/2a).

Gostujući tim, sa druge strane, neće moći da računa na 6 veoma važnih igrača, a u zavisnosti od trenera taj broj bi mogao da bude i 7. Naime, zbog akumuliranih žutih kartona na današnjoj utakmici neće zaigrati štoper Veysel Sari (30n/4g/1a), povređeni su desni krilni napadači Gökdeniz Bayrakdar (33n/8g/0a – prvi strelac) i Sidney Sam (26n/3g/0a), dok će tri najstandardnija igrača u dosadašnjem toku sezone – štoper Bünyamin Balci (34n/2g/4a), levi bek Fedor Kudryashov (37n/0g/0a), kao i defanzivni vezista Nuri Sahin (36n/0g/4a – drugi asistent) izostati zbog Covid-19. Pored njih, ofanzivni vezista Fredy (32n/7g/6a – drugi strelac, prvi asistent) je pod upitnikom za nastup zbog lakše povrede.

Izvor ovih informacija možete pronaći na sledećim linkovima: TumSpor / HaberTurk


Mišljenje urednika: Iako se i jedan i drugi tim nalaze u nezavidnoj formi, domaćin je ipak favorit na današnjoj utakmici. Imaju za šta da se bore, igraće u kompletnom sastavu, a protivnik kojeg su u decembru savladali sa ubedljivih 0:6 biće značajno oslabljen. Male su šanse da ćemo danas videti sličan rezultat, ali se pobeda po kvoti 1,90 nameće kao izgledan scenario.

Hatayspor – Antalyaspor – 3:2 (1:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje