U subotu počinje ono pravo, počinje nokaut faza Svetskog prvenstva. Na programu su dva duela, a mi smo se odlučili za jedan.

20h Argentina-Australija

Argentina se podigla nakon početnog šoka izazvanog porazom od Saudijske Arabije i kao prva prošla dalje. Argentina je jedna od “ najmirnijih „, tj. najdisciplinovanijih ekipa na šampionatu. Oni su u prva tri kola dobili svega 2 žuta kartona.

1-2 Saudijska Arabija 0 kartona

2-1 Meksiko 1 žuti karton

2-0 Poljska 1 žuti karton

Dakle,kao što vidite čak i na meču gde nisu imali povoljan rezultat nisu gubili koncentraciju i nisu bili previše grubi.

Njihov rival Australija je u prva tri kola bila nešto grublja i dobili su ukupno 5 kartona.

1-4 Francuska 3 žuta kartona

1-0 Tunis 0 kartona

1-0 Danska 2 žuta kartona

Prošle su utakmice pune tenzije za Australiju, oni su svoj cilj ostvarili i zato bez velike tenzije ulaze u ovu utakmicu. Šta god da urade heroji su nacije i zbog toga nemaju razloga za nervozu na ovoj utakmici.

Sudija za ovaj meč dolazi iz Poljske, a reč je o jednom od najboljih sudija na svetu Marčinjaku. On je sigurno i jedan od kandidata za suđenje finala. Reč je o jednom sjajnom sudiji koji ne pokazuje tako mnogo kartona. Na prvenstvu je sudio jedan meč i pokazao je 3 kartona (Francuska-Danska).

Na osnovu svega navedenog ne bi trebalo da vidimo mnogo kartona na meču pa će naš predlog biti manje od 4.5 kartona, a kvota je 1.94 u meridijanu. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.