četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Holandija – SAD (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.


Sasvim očekivano i u skladu sa predviđanjima pre početka turnira selekcija Holandije zauzela je prvo mesto u A grupi, sa 7 osvojenih bodova, ali je opšti utisak da selekcija nije briljirala, već da je do bodova pre svega dolazila zahvaljujući greškama rivala. U prvom kolu selekcija Senegala je većim delom meča bila bolji rival, međutim Holandija je uz dosta sreće ostala na ,,nuli“ da bi potom u nastavku meča dala dva gola, u drugom kolu još jedna neubedljiva partija i remi sa Ekvadorom 1:1, da bi u trećem kolu protiv najslabije ekipe grupe, ali verovatno i turnira Katara, slavili sa svega 2:0 u kompletnom sastavu, što pokazuje da tim mora dosta bolje, pre svega napadački. Izostanak Memfisa Depaja u prva dva meča, ali i činjenica da je zbog manje minuta van forme, može da bude problem sada za nokaut fazu. Van Gal pre svega sada mora da pronađe način da njegov tim bude opasniji, a dosta kritika javnost ide na činjenicu da Holandija igra u formaciji 5-3-2 koji i na terenu deluje dosta defanzivno i sa malo rešenja u napadu.

Izostanci: nema izostanaka

Očekivana postava: Andries Noppert, Jurrien Timber, Virgil van Dijk, Nathan Ake, Denzel Dumfries, Marten de Roon, Frenkie de Jong, Daley Blind, Davy Klaassen, Memphis Depay, Cody Gakpo


Selekcija SAD-a je zaista prijatno iznenađenje turnira pre svega zbog činjenice da igraju dosta dobar fudbal, prilično napadački orjentisan i da imaju nekoliko zaiasta zanimljivih mladih igrača pre kojima su tek ozbiljne karijere. Ono su zauzeli drugo mesto u grupi B, ispred Irana i Velsa, a iza Engleske. U prvom kolu odigrali su 1:1 protiv selekcije Velsa, da bi potom u drugom kolu odigrali 0:0 protiv favorizovane Engleske i tako sa dva boda ušli u poslednje kolo gde ih je čekao direktan duel protiv Irana, koji su rešili jednim golom 1:0, iako su i oni i njihov rival imali više šansi da vidimo i rezultat sa više golova. Tim igra dosta borbeno i brzo, pa ih takve očekujemo i danas, pitanje je da li ćemo na terenu videti povređenog Kristijana Pulišića koji je prošli meč napustio zbog povrede, ali po nekim najavama igraće danas.

Izostanci: Pod znakom pitanja su nastupi Pulišića i mladog rezervnog napadača Sargenta

Očekivana postava: Matt Turner, Sergino Dest, Walker Zimmerman, Tim Ream, Antonee Robinson, Yunus Musah, Tyler Adams, Weston McKennie, Timothy Weah, Christian Pulišić,  Josh Sargent


Mišljenje urednika: Po našem mišljenju duel dva tima sličnog kvaliteta gde bi jedan potez nekog od najbolji igrača sa obe strane mogao da reši pobednika, ne bi se začudili ni da ovo bude prvi meč na turniru koji neće da bude rešen u regularnom delu, pa je shodno tome naš predlog igra 0-2 gola po kvoti 1,65!

ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje