subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Svetsko prvenstvo Katar 2022. Specijal (kartoni – 13. decembar)

Danas je na programu prvi polufinalni duel na Svetskom prvenstvu.

20h Argentina-Hrvatska

Sama činjenica da je polufinale i da su ekipe na samo dva koraka od sna dovoljno pravi tenziju kako na terenu, tako i unutar samih reprezentacija.

Pod znatno većim pritiskom su Argentinci, tj. bolje rečeno Mesi, jer tim radi za njega. Njegovo poslednje prvenstvo i poslednja šansa da osvoji jedini trofej koji mu nedostaje i tako uđe u istoriju. Vidi se među igračima da su dosta nervozni koliko god to oni sakrivali. Samo malo je potrebno da eksplodiraju, a to se videlo protiv Holandije. Bio je to meč sa najvećim brojem kartona, čak 18. Nema sumnje da nas nešto slično očekuje i na ovom meču ukoliko rezultat ne bude išao u njihovu korist. Samo mala iskra će biti potrebna da proradi  „latinoamerička vrela krv “ kako ljudi kažu i da vidimo veoma intezivan i prljav meč.

Hrvati su sa druge strane jedna od najdisciplinovanijih ekipa. Ekipa koja je preiskusna, takmičarska i koja itekako ima prilika protiv Argentine. Pokazali su protiv Brazila koliko su takmičarski potkovana, hladnokrvna reprezentacija. Sigurno da je njihova prednost to što su i u ovom meču podređen tim i da je pritisak na suprotnoj strani. Ne treba očekivati od njih veliki broj kartona. Negde 1 do 2 očekujem od njih, ali to bi uz Argentinine kartone trebalo da bude dovoljno da se prebaci ova granica.

Nadu da ovaj tip može da prođe uliva mi i sudija koji je delegiran. Daniele Orsato je jedan od najiskusnijih sudija na svetu, verovatno jedan od kandidata i za finale. Ipak on je sudija koji je dosta lak na kartonima. Sudio je dva meča na ovom prvenstvu i na oba dodelio dosta kartona:

Argentina-Meksiko 5 žutih kartona

Katar-Ekvador 6 žutih kartona

Očekujem na ovom meču više od 3.5 kartona. U meridijanu je kvota 1.60 na ovu granicu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje