subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije 2022/23: Crvena Zvezda – Radnički Niš (najava i prognoza meča)

Aktuelni šampion Srbije dočekaće Radnički iz Niša večeras od 20 časova na stadionu „Rajko Mitić“, a trener Zvezde, Dejan Stanković, istakao je kako su teške utakmice koje su unapred pripisane favoritu, a kada je celo prvenstvo pripisano istom, onda je situacija još teža i kompleksnija.

Što se forme tiče, Zvezda je tokom priprema pobedila Bravo, odigrala nerešeno protiv Domžalea, dok je izgubila od Kopera, a na kraju i od Zenite u generalnoj probi. Radnički Niš je takođe odigrao 4 pripremne utakmice, gde su pobedili Radomlje i ekipu Maritsa Plovdiv, odigrali su nerešeno sa ekipom UTA Arad i izgubili su u generalnoj probi od Slaska iz Vroclava.

Kada je reč o odlascima i dolascima u klub, obe ekipe su vredno radile tokom prelaznog goka. U Crvenu Zvezdu su došli Osman Bukari (Gent), Kings Kangva (Arsenal, Tula), Vuk Bogdanović (Rad), Nikola Vasiljević (Napredak), Srđan Spiridonović (Atromitos), Ibrahim Mustafa (Novi Pazar) i Vladimir Lučić (IMT). Otišli su Srđan Babić (Almerija), Milan Gajić (CSKA Moskva), Andrija Radulović (Mladost GAT), Ilija Babić (Mladost GAT), Miloš Gordić (Spartak), Ričard Odada (Grafičar), Dejan Vidić (IMT) i Andrej Đurić (Domžale).

U Radnički su došli Anton Tolordava (Telavi), Nikola Stajić (Grafičar), Maka Gaku (Jura Dolois), Saša Marjanović (Napredak), Ogbnjen Ajdar (Čukarički), Stefan Dimić (Novi Pazar), Ilija Spasić (OFK Žarkovo) i Sava Petrov (Mladost Lučani). Otišli su Ognjen Bjeličić (Hamrun), Nikola Stanković (Mladost GAT), Viktor Živojinović (Jedinstvo Ub), Nikola Vujadinović (Čukarički), Aleksandar Bogdanović (Jedinstvo Ub), Evgenij Pavlov (Vršac), Filiop Kasalica (Grafičar), Aleksandar Kovačević i Stefan Ilić.

Naravno, o određenom broju transfera smo pisali, a treba imati u vidu da se svake sezone gomila fudalera vrati sa određenih pozajmica, kao i da klubovi promovišu fudbalere iz mlađih kategorija.

Crveno beli su protiv Radničkog na prethodna dva meča postigli čak 9 golova, ali verujemo da će večeras ipak biti umereniji, jer se još nisu u potpunosti uigrali. Pobeda Partizana sinoć znači imperativ pobede za Zvezdu, a neki opseg golova koji nam je najoptimalniji je „2-4“. Tip „1&2-4“ se plaća kvotom 1.70.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje