četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 15. Mart

Članak otvarati do 15:00.


Da probamo sa jednim čelendžer predlogom. U pitanju je čelendžer u Vilja del Maru. Snage ce odmeriti Italijan Rikardo Bonadio i Španac Pol Martin Tifon. Kladionice favorizuju Bonadija sa kvotom 1.50 dok je margina za gemove postavljena na 21.5.

Komentarisati kvote na ovom nivou tenisa je ravno ludilu. Prosto, kvote nista ne znače i tu svako svakoga može da dobije. To nije ona floskula, to je realnost.

Mi ovde idemo u smeru overa, a razlog je Bonadio. Pokušao je Italijan da odigra malo na ATP levelu, ali nije išlo. Uspeo je nekako da se domogne glavnog žreba na nekim turnirima, no po pravilu je rano ispadao. Ono što smo mi primetili jesu overaške tendencije. Naime, u glavnom žrebu svih turnira koje je igrao odigrao je 14 mečeva i čak 10 je išlo preko današnje margine. Često se desilo da barem jedan set ode u produžetak, što je skoro pa pola posla.

Očekujemo veliku borbu. Tirante je mlad i možda mu fali iskustva, ali daleko od toga da će Bonadio ovo lako dobiti. Martin iza sebe ima jedan solidan fjučers, ovde je dobio Kikera koji je činjenica predao, ali meč je već je bio gotov. Sve u svemu miriše na dosta veću borbu nego što to kvote govore.

Predlog za klađenje: Više od 20.5 gemova 1.65 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Bonadija 6:4 5:7 6 6-4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje