ponedeljak, 04. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] „Bolnica“ u gostujućem timu večeras, fali čak 10 fudbalera!

Kao što piše i u naslovu članka, gostima večeras fali čak 10 fudbalera, što je u svakako zgusnutom rasporedu problem. Sa druge strane, domaći tim bez četvorice fudbalera, ali i u daleko boljoj formi. Članak možete da otvarate do 19 časova, a predložena kvota je 1.70.


U pitanju je utakmica 3. lige Nemačke, a od 19 časova po našem vremenu sastaće se Mannheim i Ingolstadt. Reklo bi se da ove dve ekipe imaju različite ambicije, makar na osnovu dosadašnjih 26 prikazanih kola. Domaći tim će se gotovo sigurno boriti za sam vrh, a već večeras ima priliku da zameni Osnabruck na trećem mestu, ukoliko bude slavio. Gosti mogu mirnije da uplove u finiš sezone i da budu zadovoljni sredinom tabele, zbog šarolikih rezultata u poslednje vreme.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, veliki problem sa povredama imaće gosti, a neće računati ni na kapitena. Za Mannheim neće igrati Marco Höger (8n/0g/0a, defanzivni vezni), Gerrit Gohlke (9n/1g/0a, centralni bek), Adrien Lebeau (16n/3g/3a, ofanzivni vezni) i Stefano Russo (16n/1g/1a, denfanzivni vezni). Za Ingolstadt neće igrati Maximilian Dittgen (5n/1g/1a, levo krilo), Nikola Stevanović (15n/1g/0a, centralni bek), Marcel Costly (27n/3g/4a, desni bek), Calvin Brackelmann (25n/2g/1a, centralni bek), Markus Ponath (6n/0g/0a, golman), Tobias Schröck (14n/0g/0a, defanzivni vezni, kapiten), Nunoo Sarpei (25n/1g/1a, defanzivni vezni), David Kopacz (21n/2g/0a, ofanzivni vezni), Rico Preißinger (21n/0g/1a, centralni vezni) i Visar Musliu (23n/0g/0a, centralni bek).

Kada je reč o formi, Mannheim ima 9 bodova na poslednjih 5 duela, tj. tačno 3 pobede i 2 poraza, dok Ingolstadt ima 4 boda, tj. pobedu, remi i 3 poraza. Takođe, na 11 od poslednjih 16 utakmica kod kuće, Mannheim je slavio, a to je postotak od čak 69% utakmica. Sa druge strane, Ingolstadt ima 4 poraza na poslednjih 5 utakmica na strani, što znači da su gubili na 80% utakmica. Sve u svemu, većina stvari nas navodi na to da večeras vidimo domaći tim kao favorizovan tim, a nadamo se da će to uspeti da pretoče i u pobedu. Pobeda domaćina plaća se kvotom 1.73.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na iznetim informacijama i predstavljaju mišljenje urednika. Predlozi nisu ”100% sigurni”, ne predstavljaju nikakve „dojave“ i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

3:2


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu – https://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje