ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Tenis – Predlog za klađenje – 15. Novembar

Sumnjamo u ambicije jednog od aktera meča. Članak otvarati do 20:00


U okviru trećeg kola Grupe A završnog turnira u Gvadalahari snage će odmeriti Poljakinja Iga Švjontek i Španjolka Paula Badosa. Prema kladionicama favorit za pobedu u ovom meču je Badosa. Njena pobeda se plaća kvotom 1,50, dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Sve je to lepo, Badosa jeste pokazala možda i najbolji tenis na ovom turniru, ali uvek ima ono ALI. Mi ovde njušimo potencijalno iznenađenje, ako bi pobeda Ige Švjontek uopšte bila iznenađenje.

Naime, stanje u grupi je relativno jasno. Paula Badosa nakon dve pobede ide sigurno u polufinale i njoj ovaj meč ništa ne znači. Sa druge strane Iga Švjontek je bila dosta bolja u drugom mečuu odnosu na prvi, i sigurno ne želi da se oprosti od završnog turnira sa tri poraza.

Apsolutno ne vidimo razlog zašto bi Badosa ovde nešto silila. Može da odigra maksimalno rasterećeno i da se polako priprema za polufinale.

Juče smo imali sličan scenario sa Anet Kontavejt koja je takođe imala dve pobede kao Badosa izgubila je sa 6:4 6:4 od Muguruze. Neka se takav scenario ponovi.

Predlog za klađenje: Švjontek ne gubi sa 4 i više gemova razlike 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Švojntek 7-5 6-4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje