četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 17. Maj

Članak otvarati do 16:00


Kvalifikacije za Rolan Garos su u punom jeku. Iako ne preferiramo mnogo ženski tenis, jedan meč nam bode oči i moramo da se oprobamo. Snage će odmeriti Olga Danilović i Rebeka Masarova. Kladionice su izašle sa skoro egal kvotama, ali kako meč približava sve veci i veći favorit je Masarova.

Olga jeste naša, ali tenis joj nije najvažniji u ovom trenutku. Iako je mlada vidi se da posvećenost tenisu nije najveća, pa je eto za celu sezonu odigrala samo jedan turnir, u Koperu. Tamo je zabeležila dve pobede i onda predala kako ona kaže zbog umora. Daleko je ona od nekog takmičarskog ritma i to ćemo mi pokušati da naplatimo.

Masaraova sa druge strane totalno druga priča. Vredno radi i rezultati dolaze. Nisu to bog zna kakvi rezultati, ali za njen rank su odlični. Uspela je da četvrtfinala na turniru u Marbelji, a prethodne nedelje je igrala takođe četvrtfinale na turniru u Bisbalu.

Ako ništa drugo Masarova je takmičarskoj formi, a to u ženskom tenisu zna da bude prevaga. Olga nije u tenisu sto posto i po nama ona ovo gubi.

Predlog za klađenje: Pobeda Masarove 1,73 (Maxbet)

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Pobeda Danilovićeve 3:6 7:6 6:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje