sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 24. Mart

Članak otvarati do 20:00


Doneli smo veoma pametnu odluku kada smo preskočili ove uvodne takmičarske dane u Majamiju, jer po rezultatima koji su napravljeni biće ovo crna pogibija. No, mi nećemo srljati i pokušaćemo sa umerenim tipovanjem da napravimo neki profit.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Argentinac Sebastijan Baez i Poljak Kamil Majčrak. Ovde kladionice drže gotovo egal kvote sa čim se mi ne slažemo.

Baez je bolje rangiran na ATP listi, ali to naravno ne igra nikakvu ulogu. Imao je tokom sezone šljake u Južnoj Americi veoma dobar turnir u Čileu gde je poražen u finalu od Pedra Martineza. Taj turnir mu je dao veliki skok na ATP listi, jer realno gledano on ovde ne pripada.

Baez je igrač šljake kao i većina igrača iz Južne Amerike. On pokuša na ovim najjačim turnirima da se domogne barem glavnog žreba i za sada mu ide od ruke samo zbog ranka. Inače, ne bi mogao da primiriše ovakvim turnirima.

Majčrak sa druge strane ima više poraza nego pobeda u poslednje vreme, ali ako se malo dublje proanalizira to ne izgleda tako strašno. U Marseju je poražen od Boncija koji je kasnije na tom turniru igrao finale, u Indijan Velsu je stigao do drugog kola gde ga dobija Tejlor Fric koji kasnije osvaja turnir. Ovaj čelendžer u Finiksu nećemo analizirati, jer taj turnir služi samo kao dodatna priprema za ovaj masters u Majamiju i retko ko ga uzima za ozbiljno. Dakle, kada je gubio Majčrak je gubio od igrača u naletu, a Baez to u ovom trenutku nije.

Za razliku od turnira u Indijan Velsu ova podloga u Majamiju je nešto brža. Ne mnogo, ali je brža i to ide u prilog Majčraku koji ima servis. Baez kao šljakaš ima neku prednost u dužim razmenama, ali ni to nije sigurno, jer je on igrač koji živi od protivničkih grešaka. Ovo će biti meč u kojem će sve zavisiti od Majčraka, jer će on napadati stalno. U takvim okolnostima mi idemo uz onog koji napada.

Da Majčrak nema ovu malu seriju poraza verujte da bi kvota na njegovu pobedu bula maksimum 1,50. Mi ovako imamo jedan fin value koji treba iskoristiti.

Predlog za klađenje: Pobeda Majčraka 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sosptvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Majčraka 6:4 6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje