četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 28. Februar

Članak otvarati do 20:00


Ove nedelje nemam muškog tenisa, ali i pored toga rešili smo da se oprobamo sa ženksim iako ga ne preferiramo. Prosto, neki podaci do kojih smo došli ne mogu da se ignorišu, a i imali smo finu seriju pa možemo i da priuštimo neki luksuz.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Magdalena Freč i Marija Kamila Osorio Serano. Ovde kladionice vide jedan egal meč, ali ne i mi. Po nama je mlada Osorio dosta veći favorit nego što to kladionice prikazuju.

Ono što bode oči jesu mečevi kada Magdalena igra protiv najjačih teniserki. Konkretno, ona u svojoj karijeri još uvek nema pobedu protiv neke od top 50 teniserki. Do sada je odigrala 20 takvih mečeva i svih 20 je izgubila. U tih 20 mečeva uspela je da osvoji samo 4 seta i to je zaista poražavajuće.

Forma Magdalene nije ništa specijalno i mlada Osorio koja je inače već sada poznata po svojoj upornosti i borbenosti sigurno može dobiti ovaj meč. Prethodne nedelje u Gvadalahari mlada Kolumbijka je stigla do četvrtfinala gde ju je dobila Kalinskaja koja je realno trebala da igra finale da se nije povredila.

Predlog za klađenje: Pobeda Osorio 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Osorio 3-6 6-7

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje