ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 18. Mart

Njegove misli su sada na drugom, mnogo jačem turniru. Članak otvarati do 22:00


Turnir koji nam je zapao za oko je čelendžer u Klivlendu. Retko ko kao mi prati i dubl konkurenciju, posebno na čelendžeru. Verujte da za to postoji dobar razlog iako je mučenje gledati te mečeve.

Meč na koji ćemo mi danas staviti novac odigraće Evan King/Ris Hanter i Mičel Kruger/Martin Redlicki. Mi favorizujemo Kinga i Hantera, jer po našem skromnom mišljenju imaju dosta veći motiv da ostvare pobedu.

Glavni razlog zašto igramo na Kinga i Hantera je to što Mičel Kruger ima prijavljene kvalifikacije za masters u Majamiju koje startuju 22. marta. Put koji treba prevaliti od Klivlenda do Majamija danas možda nije strašan, ali ono što je specifično jesu uslovi. Ovaj čelendžer u Klivlendu se igra u dvoranskim, brzim uslovima, dok je u Majamiju igra na otvorenom i beton je poprilično spor. Treba se pre svega aklimatizovati i priviću na podlogu, i verujemo da Kruger razmišlja slično kao i mi.

Druga stvar zbog koje igramo je činjenica da je Kruger već ispao u singl konkurenciji. Njemu je primet singl konkurenicija i zaista ne postoji nijedan validan razlog zašto bi on ovde imao neku ambiciju da dogura što dalje i eventualno osvoji turnir. Da je još u singl konkurenciji aktivan pa i da razume čovek. Ne bi bio prvi put da neki igrač zbog finala čelendžera žrtvuje kvalifiakcije za mnogo jači turnir, ali to važi samo za singl konkurenciju. Novac koji će dobiti za kvalifikacije u Majamiju je maltene ekvivalentan ovom što će dobiti u Klivlendu, a šansa da zaigra u glavnom žrebu jednog mastersa se ne propušta.

Kvota na pobedu Kinga/Hantera je oko 1,65. Za sada nijedna lokalna kladionica ne nudi u standardnoj ponudi, ali prečešljali smo lajv klađenje i videli da će kladionica Mozzart sigurno postaviti u lajvu ovaj meč.


Rezultat : 6:0 7:6 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje