petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Četvrtak 19. Avgust

Članak otvarati do 19:00


Osmina finala WTA turnira u Sinsinatiju donosi duel između Australijanke Ešli Barti i Beloruskinje Viktorije Azarenke. Barti kao prva na svetu je u 90% slučejeva favorit, ali ovog puta kladionice su bile dosta oprezne, te su za njenu pobedu stavile kvotu 1,70. Margina za gemove je 20,5.

Ne čudi ovakvo postavljanje kvota, jer je Barti imala podužu pauzu od Olimpijskih igara. Propustila je Montreal, a ovde je u prvom kolu dobila Votson. Nije Barti bila na svom nivou, ali i sa nekih 60% je dobila meč. Čisto iskustvo i pre svega igračko umeće je presudilo pobednicu meča. I dalje Barti igra sa oscilacijama, i dalje Barti pruža protivnicama šanse, ali sve je to uzalud kada sa druge strane retko ko to iskoristi.

Njena protivnica će danas biti iskusna Viktorija Azarenka. Njenu formu je jako teško analizirati. Čas igra dobro, čas igra loše, ali jedina konstanta jesu partije protiv top teniserki. U takvim siutacijama Azarenka se dodatno motiviše i u velikoj većini slučajeva igra kako zna i ume. Kada je u ritmu može da igra protiv bilo koga i da pobedi naravno.

Ovo je zaista jedan egal meč. Barti će u ranoj fazi turnir imati ozbiljan test i svesna je da mora biti na vrhunskom nivou. Sa druge strane Azarenka voli izazove, i za očekivati je da će biti motivisana. Ovogodišnji meč iz Majamija je otišao u tri seta, neka se ponovi isti scenario.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,70

6:0 6:2

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje