petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalno neefikasan okršaj u drugoj ligi Poljske?!

Sa početkom od 20 sati i 30 minuta na programu je utakmica 4. kola poljske Division 1, odnosno druge lige, u kojoj će se sastati GKS Katowice i Sandecja Nowy Sacz.

GKS Katowice je na prve tri utakmice na startu nove sezone zabeležio 2 remija i 1 poraz, bez pobede, zbog čega u ovom trenutku ima 2 poena i zauzima 15. mesto.

Sandecja Nowy Sacz, sa druge strane, ima 6 bodova i trenutno se nalazi na 7. poziciji. Od početka sezone upisala je 2 pobede kao i 1 poraz.

Međusobne utakmice: GKS Katowice – Sandecja Nowy Sacz (www.flashscore.com)

I jedna i druga ekipa su na startu ove sezone zabeležile efikasne partije, ali isto ne možemo da kažemo i za njihove međusobno odigrane utakmice. Naime, GKS Katowice i Sandecja Nowy Sacz su postigli maksimalno jedan gol na svakom od prethodnih 5 susreta, dok je već 6 puta u nizu bar jedna mreža ostajala netaknuta.

Za sedmi u nizu “NG“ se nudi kvota 1,85, dok se opsezi golova “0-1“ i “0-2“ plaćaju kvotama 3,10 i 1,70, redom. Šta vi mislite, hoće li mreže mirovati i na ovom susretu?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje