ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 25. Mart

Članak otvarati do 20:00.


U okviru prve runde Mastersa u Majamiju snage će odmeriti Brazilac Tijagov Sejbot Vild i Čileanac Kolumbijac Daniel Galan Elahi. Kladionice se baš dvoume oko toga kome da daju ulogu favorita, i na kraju su našli kompromis postavivši egal kvote. Margina na gemove je postavljena na 22,5.

Ovde prednost dajemo mladom Brazilcu iz nekoliko razloga. Prvi je njegova forma i igre koje je pružio u poslednje vreme na betonu. On je svoju sreću uglavnom tražio na šljaci, ali igre koje je prikazao na betonu su za svaki respekt. Malo je falilo da igra glavni žreb u Akapulku (gubi u drugom kolu od veoma dobrog Nakašime), a ovde je prošao kvalifikacije bez problema pobedivđi Kabota i Krugera. Posebno je bila impresivna partija protiv Krugera koji je više nego solidan čelendžer igrač. Sejbot je to dobio veoma lako i sa mnogo samopouzdanja ulazi u ovaj meč.

Što se Galana tiče skromno je to zaista. Slično kao i Sejbot i on svoju sreću traži na šljaci, ali ove sezone je nije našao. Za razliku od Sejbota on je uspeo da se domogne glavnog žreba u Akapulku, ali je lagano izgubio od Ruda sa 6:4 6:1. Rud jeste dobar igrač, pre svega na šljaci, ali kada vas on tako lako dobije na brzom betonu onda to znači da nešto nije u redu.

Kroz celu karijeru Galan je beležio ispod prosečne rezultate na betonu. Konkretno, on je na skoru 5-8 kada su u putanju ATP turniri koji se igraju na betonu. Igrači koje je pobeđivao su Andrej Martin, Giljerme Klezar, Tiago Monteiro, Hejden Luis i Per Riba. Maltene sve obe pobede su došle u Dejvis kupu, što je potpuno druga dimenzija u odnosu na pravi ATP turnir, gde igrači realno mnogo više izgaraju zbog novca. Na kraju, može se zaključiti da Galan slabo igra na betonu i da ova kvota na njegovu pobedu realno nema pokriće.

Očekujemo da bude velika borba, jer obojica vide sjajnu šansu da se plasiraju u drugo kolo. Ipak, forma Sejbota je po nama mnogo bolja. On je dosta mlađi i ima još mnogo prostora da napreduje. Ukoliko bude prikazao igru kao u kvalifikacijama on ne bi trebao da ima problema da pobedi Galana i plasira se u drugu rundu.

Predlog za klađenje: Sejbot ne gubi sa dva i više gemova razlike 1,80

6:3 6:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje