subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[Premium] Tenis – Predlog za kladjenje – Ponedeljak 9. avgust

Članak otvarati do 18:30.


Ove nedelje na programu su veoma jaki turniru u Kanadi. Mi ćemo to pokušati da ispratimo najprofesionalnijie moguće, i naravno da ostvarimo neki profit.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Čehinja Tereza Martincova i Amerikanka Amanda Anisimova. Ovde imamo jedan gotovo egal meč, s tim što kladionice blagu prednost daju Anisimovoj. Njena pobeda se plaća kvotom 1,65, a margina za gemove je postavljena na 20,5.

Kvote možda jesu postavljene kako treba, ali ovde je po našem skromnom mišljenju ludost juriti pobednicu meča, jer može da dobije bilo koja od ove dve bez problema. Obe su igrale kvalifikacije i relativno sigurno prošle taj test.

Smatramo da treba ovde probati sa overom, jer je akter meča Martincova. Ako negde može da odigra korektan tenis onda je to na betonu. Kroz svoju karijeru najbolje rezultate je ostvarivala na betonu, a između ostalog ove sezone ima odigrano finale u Pragu baš na betonu. Na betonu dolazi do izražaja njen servis i agresivna igra, i samo je potrebno da servis ulazi u korektnim procentima. Naravno, to je lakše reći nego učiniti, ali mi verujemo da ona to može.

Uz njenu igru svakako da idu i oscilacije. To je sastavni deo njenih mečeva. E sad, to može da bude mač sa dve oštrice. Ona će u jednom delu meča igrati zaista dobro i ako tu iskoristi svoje šanse onda će imati priliku. Ipak, ako ne iskoristi onda pada u bedak i gubi meč lagano. Kao što smo rekli mač sa dve oštrice, ali danas vredi probati, jer Martincova sigurno danas vidi šansu za prolaz dalje, te je treba očekivati na visokom nivou.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,80

Predaja – Kvota 1

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje