ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Faliće im petorica startera iz prethodnih mečeva, a ukupno šest igrača

Jedan tim će igrati bez petorice startera iz prethodnih mečeva, a ukupno će im faliti šest igrača. Meč okvirno možete preuzeti do okvirno 18 časova, a predložene kvote su 1,50 i 1,83

Vis Pesaro je tim koji je među najslabijima u ligi bar kada se gleda tržišna vrednost tima, a to su do sada potvrdili u prva tri kola kada su doživeli tri poraza, svaki rezultatom 1:0. Ono što će im danas biti dodatan problem u pokušaju da izađu iz ove situacije jeste činjenica da neće moći da računaju na ukupno šest igrača, od kojih su petorica startovala na najmanje dva meča. Faliće sledeći igrači: Matiolli (2u/0g/0a – odbrana), Vadifiori (2u/0g/0a sredina), Di Paola (2u/0g/0a sredina), a u napadu nema Mamona (2u/0g/0a), Karlsson (1u/0g/0a) i Diop (0u/0g/0a).

Sa druge strane je tim Entella, koji je u prva dva kola remizirao sa Ankonom 1:1 i Pinetom 0:0, da bi u prošlom kolu doživeli minimalan poraz od Sestri Levantea 0:1. Za današnji meč trener gosta nema problema sa izostancima važnih igrača i može da računa na sve startere iz prethodnih mečeva.

Mišljenje urednika: U ekipi Entelle su upaljeni alarmi jer su ambicije kluba mnogo veće, generalni menadžer je održao konferenciju za štampu sa prvim trenerom i upućene su reči podrške pa se očekuje da igrači maksimalno motivisano uđu u meč sa rivalom koji je objektivno slabiji od njih, zbog inače tvrde igre oba tima, ne očekujemo puno golova, a prvi predlog je igra X2&0-3 gola po kvoti 1,50, uz to možete pokušati i sa igrom X2&0-2 gola po kvoti 1,83.

2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje