petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje- Subota 22. Maj

Članak otvarati do 14:00

Veliko finale WTA turnira u Parmi donosi duel između Amerikanke Koko Gof i Kineskinje Kuiang Vang. Prema kladionicama, favorit u velikom finalu je Gof sa kvotom 1,35, a margina za gemove je 20,5.

Momak koji je postavljao ovu kvotu ima neki problem, i to veliki. Šta mu je bilo na pameti kada je stavio ovu smešnu kvotu na pobedu Gof, pitanje je od miliona dolara, jer mi zaista ne vidimo apsolutno jedan razlog za ovakvo favorizovanje Amerikanke. Pitamo se šta je više potrebno da Vang uradi da bi je kladionice shvatile za ozbiljno, jer ako gledamo njene mečeve u Parmi ona je bila u tri od četiri meča. Veliki autsajder je bila u poslednja dva meča protiv Martić (3,24) i protiv Stivens (2,70), a oba meča je dobila bez većih problema.

Činjenica je da će Wang danas imati dosta teži posao od onog juče protiv Stivens. Za razliku od Sloan Stivens mlađana Gof može da trči i igra duge poene. Biće zanimljivo ko će koga ovde nadjačati, ali kada se sve sabere i oduzme Vang u svakom teniskom aspektu može da parira mlađanoj Amerikanki.

Svega ovde može biti zaista, ali Vang se mora igrati i po cenu pada. Devojka je to zaslužila svojim igrama.

Predlog za klađenje: Vang osvaja set 1,77

2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje