četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Teško će do povoljnog rezultata bez 10 igrača danas

Jedan tim će danas u važnom susretu igrati bez 10 igrača, među kojima su i prvi golman tima, drugi strelac tima i još nekoliko standardnih igrača. Meč možete preuzeti okvirno do večernjih časova, a predložena kvota je 1,70.

Kao trećeplasirani tim druge lige, Lausanne Ouchy je došao u priliku da se bori za ulazak u viši rang i to protiv poslednjeplasiranog Siona, jer se od sledeće sezone Super liga širi za dva učesnika, a to u Iverdon i Lozana koji su već ušli u viši rang.

U prvo meču slavio je tim Lausanne Ouchy kao gost 0:2, navijači Siona su besni na svoje ljubimce koji prikazuju jako loš fudbal već neko vreme unazad, pa tako nemaju pobedu već 9 mečeva (8 poraza i remi), a teško da će u takvoj formi danas igrati protiv jako dobrog domaćina. Uz to Sion danas neće na raspolaganju imati čak 10 igrača, to su prvi golman tima Heinz Lindner (29u/0g/0a), u odbrani će faliti Joël Schmied (26u/1g/0a), Dimitri Cavaré (27u/1g/1a), Moubandje (5u/0g/0a), Gora Diouf (7u/0g/0a), u veznom redu nema Wylan Cypriena (21u/4g/0a), dok će u napadu faliti dvojica od trojice drugih strelaca tima Mario Balotelli (19u/6g/0a), Itaitinga (31u/6g/4a), Kevin Halabaku (20u/1g/0a), Zagre (6u/0g/0a), dok je pod znakom pitanja i nastup vezanjaka Denis Will Poha (35u/1g/5a koji je prvi asistent tima).

Mišljenje urednika: Lausanne Ouchy je već u prvom meču u gostima pokazala da je bolji tim, danas samo to treba da potvrde pred svojima navijačima, Sion nema šta da čeka, mora da se otvori i napada, a to će po nama otvoriti prostor za neke golove, pa je naš predlog 1X&2-5 gola po kvoti 1,70.

4:2

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje