petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Teško gostovanje u oslabljenom sastavu za jedan tim.

Ovo će biti jako teško gostovanje za jedan tim u oslabljenom sastavu bez nekoliko startera, pre svega prvog golmana, važnog veznog igrača i najboljeg strelca tima. Meč okvirno možete preuzeti do 20 časova, a predložena kvota je 1,75.

Radi se o susretu Afričke Lige šampiona, a od 20 časova se sastaju alžirski tim ES Setif i marokanski predstavnik Raja Casablanca.

ES Setif je tim koji je u Ligi šampiona završio pobedom u dvomeču nad mauritanijskim FC Nouadhibou (poraz u gostima 3:1, pobeda na domaćem terenu 1:0), u prvom kolu grupne faze slavili su na neugodnom gostovanju protiv gvinejskog velikana Horoye 1:0, tako da u ovaj meč ulaze sa 3 boda koliko ima i njihov današnji gost. U ligi za sada imaju 6 pobede, 4 remija i 2 poraza, ono što je važno to je da na domaćem terenu imaju 5 pobede i 2 remija uz samo 2 primljena gola.

Ekipa Raja Casablance je u prvom kolu slavila protiv tima iz Južnoafričke Republike, AmaZulu i to samo 1:0, iako su pre meča važili za velike favorite, navijači nisu zadovoljni igrama kluba, a trener Mark Vilmots nema podrušku sa tribina, a kako navode mediji ni u klubu pa se sprema njegova smena posle dosta slabih partija ovog velikana. Ono što je sporno jeste to što klub ima 4 remija i samo jednu pobedu u poslednjih 5 mečeva, što je za renome ovog kluba zaista slabao, pa je pritisak javnosti i navijača sasvim opravdan.

Za danas neće moći da računa na prvog golmana A. Zniti (13/0), potom na veznjaka F. Ngoma (13/1), kao ni napadače – prvog strelca tima H. Ahadad (11/5), A. Farah (8/1) i Z. Habti (6/1).

Mišljenje urednika: Za danas očekujemo jedan jako tvrd meč gde ne očekujemo da vidimo goleadu što i karakterište mečeve timova sa severa Afrike, ES Setif igra jako dobro na svom stadionu i danas će im doći gost koji će igrati u oslabljenom sastavu, a uz to nalazi se u lošoj formi, pa je po nama zbog svega navedenog odličan predlog igra 1X&0-2 gola po kvoti 1,75.

0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje