subota, 21. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tim rotira danas zbog mnogo važnijeg meča!

Jedan od timova danas će igrati u kombinovanoj postavi jer ih očekuje mnogo važniji meč, predložena kvota je 2,00, a meč okvirno možete preuzeti do 18 časova.

18:00 Hassania Agadir – Raja Casablanca (Maroko 1)

Pozicija na tabeli domaćina: Domaći tim je na 5.mestu sa skorom 8 pobeda, 9 remija i 8 poraza uz gol razliku 21:21.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu su četvrti domaćin lige, sa 5 pobeda, 4 remijai 3 poraza i gol razlikom 15:12.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Dva poraza, dva remija i jedan pobeda u poslednjih pet mečeva ovog tima,

Izostanci: Danas će samo faliti standardni defanzivac Rami


Pozicija na tabeli gosta: Ekipa Raja Casablanca je na 2.mestu sa skorom 16 pobeda, 6 remijia i 5 poraza uz gol razliku 38:21. U poslednjem kolu su poraženi od Wydada pa su borbu za titulu već izgubili.

Skor na gostujućem terenu: Na gostovanjima imaju skor 6 pobeda, 4 remija i 2 poraza uz gol razliku 18:11

Forma u poslednjih 5 mečeva: Dve pobede i tri poraza, od čega dva u poslednja dva kola.

Izostanci: Za danas se u timu očekuje puno rotacija zbog meča finala Kupa Konfederacija koji se igra u nedelju, a Raja učestvuje u njemu, pored najavljenih rotacija u timu zbog povreda sigurno neće biti M. Moutouali (18/1 sredina) , M. Hadhoudi (18/0 odbrana), A. Nanah (7/0 napad) ,N. Sadaoui (18/2 napad)



Međusobna tradicija: Na prethodnih 11 mečeva na terenu domaćina, Raja Casablanca je slavila samo jednom i to prošle sezone, uz četiri pobede Hassanie i šest remija.


Zaključak: Domaći tim se bori za četrvrto mesto koje bi im donelo učešće na Arab Kupu sledeće godine, dok je gost okrenut finalu drugog po kvalitetu takmičenja u Africi – Kupu Konfederacija koji se igra za vikend, pa će uz rotaciju tima biti i manje motivisani.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: S obzirom na sve izloženo očekujemo da domaćin ne bude poražen, odličnu kvotu nudi igra W1 po kvoti 2,00 (u slučaju remija ulog se vraća), oni hrabriji mogu pokušati sa pobedom domaćina po kvoti 3.00.

0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje