nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] U jednom timu će faliti 11 igrača, što je veliki udarac na kvalitet tima

Jedan tim će danas igrati bez 11 igrača, što je veliki udarac za kvalitet ovog tima. Drugi tim kompletan i u jako dobroj formi. Meč možete preuzeti do kasnih večernjih časova, a predložene kvota je 1,60.

Atletcio GO se nalazi na 3.mestu sa skorom 4 pobede, 2 remija i još uvek nemaju poraz u ligi, uz gol razliku 13:9. Na svom stadionu su na tri meča odneli tri pobede uz gol razliku 6:3. Za današnji meč će im faliti samo dvojica igrača, to su Lucas Gazal (defanzivac) i napadač Gustavo Coutinho. Ostali igrači su spremni i danas će pokušati da dođu do pete pobede.

Sa druge strane, ekipa Avai se nalazi na 14.mestu sa skorom 2 pobede i 4 poraza uz gol razliku 4:12. U gostima imaju 1 pobedu i 2 poraza i gol razliku 2:5. Ono što će za njih pored nešto slabijih igara biti problem jeste izostanak čak 11 igrača danas iz tima, a faliće: golman Igor Bohn (6u/0/g/0a – od početka sezone su svi statusi igrača), Didi (4u/0g/0a odbrana), Wellington Nascimento (3u/0g/0a odbrana), Felipe Silva (11u/1g/0a odbrana), Raphael Rodrigues (7u/0g/0a odbrana), Thiago Rosa (10u/0g/0a), u veznom redu neće biti – Wellington (6u/0g/0a), Jean Cleber (6u/0g/0a), dok u napadu nema Júlio Césara (4u/1g/0a) i Gulherme Santosa (1u/0g/0a).

Na pet od prethodnih šest domaćih mečeva protiv Avai-a, slavio je Atletico Go uz jedan remi.

Mišljenje urednika: Domaći tim je jedan od glavnih pretendenata na plasman u Seriju A što je pokazao i početak sezone, dok će Avai biti tim koji će najverovatnije završiti u sredini tabele, pre svega zahvaljujući domaćim mečevima gde će pokušati da sakupe što više bodova, danas nemaju puno mogućnosti za rotaciju tima, pa po meni Atletico GO dolazi do sva tri boda, a kvota na takav ishod je 1,60.

0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje