četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] U punom sastavu gostuju oslabljenom rivalu koji i dalje nema pobedu!

Kao što piše u naslovu članka, jedna ekipa u punom sastavu gostuje oslabljenom rivalu koji i dalje nema pobedu, a pitanje je da li do iste može da dođe baš danas. Domaćin neće računati na šestoricu fudbalera, a i pored toga u poslednje vreme ne igraju najsjajnije. Predložena kvota je 1.65, a članak možete da otvarate do 19 časova.


U pitanju je 6. kolo druge lige Švedske, popularne „Superettan“ lige, gde će se od 19 časova sastati Orgryte i Oster. Stanje na tabeli je takvo da Orgryte nakon 5 odigranih utakmica ima skor od 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 5:8, dok Oster ima fantastičan skor uz 4 pobede i 1 poraz, a gol razlika im je 12:5.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o gostima, jedini poraz u ligi ove sezone imaju od Ostersunda, protiv kog su dominirali, ali je autogol Ljunga bio dovoljan da Oster izgubi prvi put u ligi ove sezone. Kratko i jasno, igraju napadački orijentisan fudbal, imaju najviše postignutih golova u ligi (isto kao Jonkoping, koji ima utakmicu više) i vrlo lako ih već večeras mogu prestići po broju postignutih golova. Danas gostuju ekipi koja nije dobro započela sezonu, kojoj će protiv ekipa sa vrha tabele i bod biti od velikog značaja, ali sigurno neće ući u meč „spuštenog garda“, te očekujemo dobar fudbal.

Kada je reč o izostancima, za Örgryte IS neće igrati Amel Mujanić (0n/0g/0a, centralni vezni), Mubaarak Nuh (29n/3g/1a, levo krilo), Hampus Dahlqvist (29n/1g/3a, levi vezni), Nicklas Bärkroth (21n/5g/1a, levo krilo), Aydarus Abukar (0n/0g/0a, defanzivni vezni) i Olle Johansson (21n/1g/0a, centarfor). Svi podaci navedeni u zagradama odnose se na prethodnu sezonu, jer je nova tek počela, te ne verujemo da su u velikoj meri merodavni. Takođe, treba istaći i da se Sargon Abraham vratio u tim po prvi put u više od šest meseci, tako da je pitanje kako će se adaptirati na terenu, a i da su Hampus Dahlqvist i Nicklas Bärkroth sada na kolektivnom treningu i da će uskoro biti dostupni i za neki predstojeći meč, ali danas nisu na spisku.

Izvor: https://oisfotboll.se/2023/05/07/truppen-osters-if-3/

Kada je reč o gostima, oni će večeras biti u punom sastavu, a sa njihovog oficijalnog sajta, izdvajamo dijalog koji se odnosi na utakmicu.

Devet dana između prethodne i sledeće utakmice. Kako ste se pripremili?

– Imali smo dosta vremena da se napunimo i unapredimo igru između ovih mečeva. Prvi put ove godine smo mogli da igramo i na prirodnoj travi na Sportskom terenu, što je važno za našu raznovrsnost treninga i ono što nam predstoji. U Superetanu postoje ekipe koje igraju na različitim podlogama i za nas je odlučujuće kako ćemo igrati bez obzira da li je veštačka, hibridna ili prirodna trava.

Kako vidite Orgritea kao tim?

– OIS je dobar tim sa širokim sastavom igrača. Naravno, nisu počeli onako dobro kako su se nadali, tako da očekujemo gladnog Orgritea koji traži svoju prvu pobedu.

Kako ekipa izgleda sutra i šta možete očekivati od Ostera sutra?

– Tim koji vredno radi jedni za druge, pokazuje dobar karakter i igra na pobedu. Sutra su svi igrači dostupni.

Dakle, za očekivati je da obe ekipe pruže svoj maksimum, ali iz do sada prikazanog dajemo malo veću favorizaciju gostima, koji uz to vole da igraju i efikasno ove sezone (prosek golova je 3.4 golova po utakmici u ligi). Stoga, danas ćemo probati sa tipom „X2&2+“ koji se plaća kvotom 1.65. Srećno.

2:2


Svi predlozi su zasnovani isključivo na navedenim informacijama u okviru članka, kao i na osnovu subjektivnog mišljenja autora. Predlozi nisu ”100% sigurni”, ne predstavljaju bilo kakve „dojave“ i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje