petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] U težak meč ulaze bez dosta bitnih fudbalera!

Jako bitna utakmica za obe ekipe, a domaći tim će biti u problemu zbog izostanaka, ali i forme. Kvota koju predlažemo je 2.30, a utakmica je na programu od 20:45 po našem vremenu.


U pitanju je utakmica između Niort-a i Villefranche-a, koja je na programu večeras od 20:45 po našem vremenu. Ove dve ekipe se takmiče u okviru borbe za poziciju koja vodi u drugi rang takmičenja. Dakle, Niort se bori za opstanak u ligi, a Villefranche ima priliku da iz trećeg ranga dođe do drugog kroz ovu utakmicu. Treba istaći da su gosti u fenomenalnoj formi, a da su u prvom meču protiv Niort-a, uspeli da slave rezutlatom 3:1, te sada samo treba da sačuvaju prednost i da se domognu višeg ranga.

Sjajna forma gostiju – Printscreen/Flashscore.com

Niort na poslednjih 26 utakmica ima svega 2 pobede, te taj podatak dosta govori o formi ove ekipe, koja se bori za opstanak, ali neće tako lako uspeti da izbori isti.

Kada je reč o izostancima, nemamo relevantne podatke o sastavu gostiju, ali imamo o domaćoj ekipi. Za Niort neće igrati Mathieu Michel (26n/0g/0a, prvi golman ekipe), Lenny Vallier (27n/1g/1a, levi bek), Issouf Paro (17n/0g/0a, centralni bek), Bilal Boutobba (37n/3g/7a, desno krilo), Quentin Bena (5n/0g/0a, defanzivni vezni), Ibrahim Sissoko (0n/0g/0a, centarfor), David Djigla (12n/0g/0a, levi vezni) i Joseph Mendes (24n/1g/0a, centarfor).

Izvor: https://twitter.com/ChamoisNiortais/status/1395771161322082308

Gosti imaju prednost iz prvog susreta i sigurno će biti prezadovoljni i remijem, ali se ne bi smeli mnogo kockati, i dozvoliti da domaći tim vodi. Stoga, verujemo da će forma i izostanci da utiču na to da gosti dođu makar do remija, a kvota je 1.65, dok uz minimalno dva gola, kvota iznosi sjajnih 2.30.

2:0


Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by tookapic from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje