subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Van protokola čak 18 igrača na ovoj utakmici!

Da, dobro ste pročitali. Na ovoj utakmici jedan tim neće računati na 10 fudbalera, a drugi tim na potencijalno 8 fudbalera. Članak možete otvarati do 18 časova.


Reč je o utakmici 19. kola turskog prvenstva „Super Lig„, a od 18 časova sastaće se Bešiktaš i Kasimpaša. Stanje na tabeli je takvo da se domaćin nalazi na 5. mestu na tabeli, dok su gosti na 9. poziciji. Ono zbog čega je ovaj meč interesantan jesu izostanci, a potvrđeno je da Bešiktaš neće računati na veliki broj fudbalera, tj. čak njih desetoricu, među kojima su bitni strelci ekipe, kao što su Colley, Aboubakar i Oxlade-Chamberlain.

Za Bešiktaš neće igrati Arthur Masuaku (17n/0g/2a, levi bek), Omar Colley (20n/6g/0a, centralni bek, prvi strelac), Emrecan Uzunhan (0n/0g/0a, centralni bek), Valentin Rosier (21n/0g/2a, desni bek), Vincent Aboubakar (22n/11g/3a, drugi strelac, centarfor), Alex Oxlade-Chamberlain (22n/4g/1a, drugi strelac), Eric Bailly (9n/0g/0a, centralni bek, prešao u Viljareal), Daniel Amartey (17n/0g/1a, centralni bek), Umut Meraş (6n/0g/0a, levi bek) i Jean Onana (10n/0g/1a, defanzivni vezni). Razlog zašto je Aboubakar drugi strelac, a ima mnogo golova, jeste jer je dosta golova postigao u Evropi.

Izostanci su potvrđeni i na oficijalnom sajtu Bešiktaša: https://bjk.com.tr/tr/haber/87968/kasimpasa-maci-hazirliklari-tamamlandi.html

Kada je reč o izostancima za goste, za Kasimpašu neće igrati Kenneth Omeruo (18n/1g/2a, centralni bek) i Mortadha Ben Ouanes (19n/4g/1a, desno krilo), dok su pod povredom i znakom pitanja zbog povreda Sadık Çiftpınar (14n/0g/0a, centralni bek), Driess Saddiki (11n/0g/0a, defanzivni vezni), Samuel Bastien (4n/0g/0a, centralni vezni), Hasan Emre Yeşilyurt (2n/0g/0a, centralni vezni), Erdem Çetinkaya (12n/3g/1a, levo krilo) i Julien Ngoy (18n/1g/1a, centarfor). I dalje nemamo zvanične informacije od samog kluba, te je vrlo moguće da neko od povređenih igrača ipak bude u protokolu, u zavisnosti od stepena povrede.

Aytac Kara, vezista gostiju, ima sjajnu sezonu u nogama i prvi je strelac ekipe, i upravo će on biti udarna igla u pravljenju problema pred protivničkim golom.

Iako je teška utakmica za prognozu, mišljenja smo da bi ovde Kasimpaša mogao makar do gola, iako je potcenjen od strane kladionica. Na poslednjih 5 međusobnih utakmica Kasimpaša je postigao makar po gol, a tip „G1+“ se danas plaća kvotom 1.45, što može da se proba u nekom dubl tiketu. Iako kvota nije toliko visoka, sačekali bismo početak utakmice i igrali uživo, kada kvota bude nešto viša.

1:3


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i sled akcija ove opklade ne mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko isprati.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje