utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Važan meč za jedan tim protiv tima koji ne može da im parira!

Jedan tim će danas igrati važan meč protiv tima koji po kvalitetu teško da može da im parira. Utakmicu možete preuzeti do 17 časova okvirno, a predložena kvota je 1,80.

St. Polte je počeo pripreme za nov nastup u Austrijskoj 2.Bundesligi, radi se o klubu koji je do kraja sezone bio u igri za plasman u viši rang, završili su na 3.mestu, pre svega zbog lošije igre na kraju sezone. Tokom prelaznog roka ostali su bez jednog od svojih najboljih igrača, drugog strelca i prvog asistenta tima J. Montnora (28u/8g/6a). Njima je ovo druga pripremna utakmica jer do početka takmičarskih mečeva imaju dosta vremena.

Maccabi Haifa je tokom ovog leta ostala bez svog trenra Behara koji došao u Crvenu Zvezdu, na njegovo mesto došao je Masai, koji sa ekipom radi tek par dana, kada je stigao, do tada su pomoćnici vodili pripreme, pa je sada motivisanost kod igrača na maksimalnom nivou kako bi dokazali novom treneru, pre prvi takmičarski meč koji se igra kroz nedelju dana u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Tim se pojačao dolascima pre svega reprezentativca Izraela – Rafaelova iz belgijskog Anderlehta, potom levi bek Cornud stigao je iz Ovijeda (već bio u tim na pozajmici), dok je napadač Šuranov stigao iz nemačkog Nirnberga uz još dva pojačanja iz domaće lige. Otišao je prvi strelac tima O. Atzili (38u/22g), što jeste veliki udarac za napad tima kao i vezni igrač M. Abu Fani (33u/6g). Makabi je do sada na pripremama odigrao dva meča protiv Arisa, B tim je poražen 1:0, dok je najjači tim slavio 4:1, potom su savladali Kluž 3:0, da bi u poslednjem meču bili poraženi od Slavije Prag 2:1.

Mišljenje urednika: Razlika u kvalitetu sigurno postoji između prvaka Izralea i drugoligaša iz Austrije, danas ne očekujem kombinovanje u timu Makabija jer je ovo generalna proba pre kvalifikacije za Ligu šampiona, a igrači su motivisani da se dokažu pred novim trenerom, kada se sve to sagleda, uz verovatno ofanzivne austrijance koji će želeti da se nadmeću, predlažemo igru 2&3+ po kvoti 1,80.

1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje