subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Večeras su bez petorice igrača, drugi tim bez izostanaka!

Večeras su bez petorice igrača, dok je drugi tim u najjačem sastavu, meč možete preuzeti okvirno do ponoći, a predložena kvota je 2,00!

Radi se o susretu Druge Kolumbijske lige, koji počinje od 00:00, a u okviru 7.kola sastaju se ekipe Hulia i Atletiko FC.

Ekipa Hulia nalazi se na 2.mestu sa tri pobed i 3 remija uz gol razliku 12:6. Na domaćem terenu imaju 2 pobede i 1 remi uz gol razilku 6:1. Za današnji meč, trener domaćih nema problema sa izostancima igrača, tim je kompletan.

Ekipa Atletiko FC je za sada na skoru, 1 pobeda, 4 remija i 1 poraz uz gol razliku 11:9. U gostima su na tri meča, tri puta remizirali uz gol razliku 4:4. Za današnje gostovanje faliće im pet igrača, to su defanzivci Perez (odigrao svih 6 mečeva/ 0 golova/ 0 asistencija) i Campo (1/0/0), potom veznjaci Cortez (6/0/0) koji je prošle sezone takođe bio standardan igrač tima, A. Mosquera (2/0/0), a nema ni napadača P. Yascuarán (4/0/0).

Mišljenje urednika: U meču koji je odigran u martu prošle godine Hulia je u potpunosti nadigrala Atletiko i to u gostima, ali slavio minimalno 1:2, danas kada je tim kompletan, a gostu fali nekoliko igrača, smatramo da će domaćin još lakše do pobede, a da će gost prvi put doživeti ove sezone poraz u gostima, predlog 1&2-5 gola plaća se kvotom 2,00!

0:2


Foto: Image by anfevelu24 from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje