petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Večeras su bez prva dva strelca, ali se tu spisak ne završava!

Gosti neće moći da računaju na dva najbolja strelca ekipe, a njih dvojica su postigla gotovo 50% golova ekipe u ligi. Pored njih, imaće još izostanaka, a domaćin će biti kompletniji. Probaćemo sa predlogom kvote 1,90, a možete da tipujete do 20:30 po našem vremenu.


Arminia Bielefeld i Štutgart sastaće se večeras od 20:30 po našem vremenu u okviru 17. kola nemačke „Bundeslige“. Nakon 16 odigranih kola, domaćin se nalazi tik uz zonu ispadanja, ima 14 osvojenih bodova, skor 4-2-10 i gol razliku 10:24. Gosti se nalaze na 10. mestu i imaju skor 4-7-4, gol razliku 32:24 i 22 osvojena boda. Interesantna stavka vezana za mečeve domaće ekipe je ta da nisu igrali nerešeno kod kuće od 25. avgusta prošle godine, tj. na poslednjih 9 utakmica, a i taj meč je bio prijateljski. U ligi nisu igrali nerešeno kod kuće od 6. juna prošle godine. Ovaj niz kad tad mora da bude prekinut, a Štutgart nije u toliko dobroj formi koliko ga kladionice favorizuju. Pored toga, ima problema sa izostancima. Jedno je sigurno, Bielefeld je bio u lošijoj formi nego što je sada.

Arminia Bielefeld neće moći da računa na sledeće fudbalere: Andreas Voglsammer (3n/0g/0a, centarfor), Manuel Prietl (14n/1g/0a, defanzivni vezni) i Noel Niemann (11n/2g/1a, sekundarni napadač). Za VfB Stuttgart neće igrati Hamadi Al Ghaddioui (4n/0g/0a, centarfor), Lilian Egloff (5n/1g/1a, ofanzivni vezni), Maxime Awoudja (0n/0g/0a, centralni bek), Clinton Mola (0n/0g/0a, levi bek), Silas Wamangituka (17n/10g/3a, desno krilo, prvi strelac ekipe) i Nicolás González (12n/6g/2a, levo krilo, drugi strelac ekipe).

U svakom slučaju, kladionice favorizuju goste, što je u neku ruku i prihvatljivo. Beleže solidne rezultate na strani, bolje su plasirani, trentuno kvalitetniji tim, ali ne treba izostaviti ni činjenicu da je vanredno kolo, i da neko od favorita mora da kiksne. Mi se nadamo da će domaći tim uspeti da ostvari pozitivan rezultat u borbi za opstanak, a Štutgart im nije nepoznat rival, s obzirom na to da su se već sastajali u 2. ligi, ali i u Bundesligi, ranije. U svakom slučaju, srećno, šta god da igrate.

3:0


Photo by Willian Justen de Vasconcellos on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje