ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Večeras su u ozbiljnom igračkom deficitu!

Utakmica na kojoj je jedan tim bez minimalno 9 redovnih fudbalera, među kojima su prva dva strelca i prvi golman tima. Predložena kvota je 1.78, a članak možete da otvarate do 18:30.


U pitanju je utakmica na kojoj će se sastati Avelino i Juve Stabia, a reč je o osmini finala italijanskog Kupa „Coppa Italia Serie C„, gde se sastaju trećeligaški timovi.

Avelino je u prvom kolu kupa savladao Monopoli sa 3:0, potom Fođu rezultatom 3:1, dok je Juve igrao protiv Potence, koju je savladao sa 3:2, a potom je nadigrao i Turis rezultatom 5:3.

Ipak, kada je reč o ovoj utakmici, izostanci možda mogu da odigraju veliku ulogu večeras. Za domaći tim neće igrati prva dva strelca, prvi golman ekipe, a van terena će sigurno biti još šestorica fudbalera. Iako su već neko vreme van terena Tozaj i Russo, ostali izostanci su „svežiji“. Za Avellino neće igrati Marco Armellino (15n/1g/1a, centralni vezni), Tommaso Cancellotti (16n/0g/1a, desni bek), Simone Ghidotti (15n/0g/0a, prvi golman), Gabriele Gori (16n/8g/1a, centarfor, prvi strelac), Michele Rigione (6n/0g/0a, centralni bek), Lorenzo Sgarbi (15n/6g/5a, centarfor, drugi strelac), Salvatore Pezzella (8n/0g/1a, defanzivni vezni), Enis Tozaj (5n/1g/0a, sekundarni napadač) i Raffaele Russo (1n/0g/0a, levo krilo), dok su upitni Fabio Tito (9n/1g/3a, levi bek) i Thiago Cionek (6n/0g/0a, centralni bek), iako su u protokolu za meč. Za Juve neće igrati samo Enrico Piovanello (13n/1g/2a, desno krilo).

COPPA ITALIA DI SERIE C, I CONVOCATI DI MISTER MICHELE PAZIENZA PER LA GARA CONTRO LA JUVE STABIA

Kada je reč o prvenstvu, ove dve ekipe se takmiče u okviru grupe C, gde je Juve trenutno na prvoj poziciji, a Avelino je na 5. mestu, dok je bodovna razlika +6 za Juve. Dakle, gosti su sasvim dobroj formi, tvrdi su u odbrani (primili su svega 5 golova na 15 prvenstvenih utakmica), te bi večeras možda mogli da nastave ovu sjajnu seriju i plasiraju se u četvrtinu finala, protiv rivala koji neće biti u punoj snazi, a mesta za plasman u narednu fazu nema za obe ekipe. Stoga, probaćemo sa predlogom „X2“ po kvoti 1.78, gde matematički postoji 67% šanse za prolaz. Srećno.

1:0


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje