petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Veliki broj mečeva u kratkom roku zahteva veliku rotaciju tima

Jedan tim će zbog nagomilanih mečeva danas morati da izađe sa rotiranim sastavom, protiv motivisanog protivnika. Meč okvirno možete da preuzmete do ponoći, a predložena kvota je 1,95.

Ekipa Milionarios je pre samo 24 sata odigrala meč Kopa Sudamerikane protiv brazilske Amerike MG i remizirala sa 1:1, a ovom susretu trener domaćina koristio je najjači sastav kojim raspolaže, Montero – Peralza, Lilnas, Vargas, Arias – Vasquez, Giraldo – Catano, Silva, Cortes i Castro. Premalo je vremena kako bi se oni oporavili i spremno dočekali meč u ligi, pa se očekuje velika rotacija u timu koji se nalazi na 2.mestu sa 8 pobeda, 5 remija i 2 poraza (24:15)

Gosti sa druge strane zauzimaju 12.mesto sa 4 pobede, 7 remija i 5 poraza i gol razlikom 11:13, od plejof mesta udaljeni su 4 boda na tri kola pre kraja prvog dela sezone, pa se očekuje da danas budu jako motivisani da protiv umornog i oslabljenog domaćina dođu makar do vrednog boda.

Mišljenje urednika: Milionarios svakako jeste jedan od najjačih klubova lige, ali da tim posle napornog meča može da se oporavio posle samo 24 sata to svakako mislimo da nije moguće pa je po nama igra X2 po kvoti 1,95 svakako vredna rizika pod ovakvim okolnostima.

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje